Євпак

Реєстрація та закриття ФОПу онлайн – проект Віктора Євпака у Нових лідерах

27 серпня

Віктор Євпак у сфері IT – мов риба у воді. Майже 10 років займається програмуванням, зібрав навколо себе за цей час більше сотні однодумців.

Разом розробили з півсотні стартапів, які успішно працюють в Європі, Америці та в Україні. Але в нашій країні бюрократія і марудне адміністрування стає на заваді бізнесу.

Команду креативних IT-шників Віктор Євпак почав збирати 9 років тому. Тоді  переїхав з дружиною-англійкою до Черкас і з нуля почав об’єднувати однодумців, яких зараз уже понад 100.

Працювали для Sony, Samsung, Wimbledon. Стартапи цієї команди успішно працюють і в Україні. Зокрема, Kidslox визнано одним з десяти найкращих стартапів України минулого року. Це програма, що дає змогу батькам контролювати місцезнаходження дітей. Обмеження у ній можна ставити на конкретні додатки, контенти, час: вимикати дитячий смартфон на ніч.

Або ще один їх стартап – Mapamagic, система реального відстеження громадського транспорту. Її розробили спочатку для партнерів у Лондоні і згодом втілили безплатно для Черкас — як соціальний проект.

З комп’ютера чи додатку в телефоні в реальному часі можна відстежити  потрібний автобус, яка найближча зупинка і час до секунди до потрібного транспорту.

Щоб історій успіху було якомога більше в Черкасах і по всій Україні, Віктор бере участь у проекті “Нові лідери”. Презентує свій електронний ФОП для полегшення життя малого бізнесу. За основу взяв досвід Естонії, яка зробила електронне громадянство, і США, де реєстрація компанії триває лічені хвилини.

Швидкі реєстрація та закриття ФОПу, автоматична звітність значно полегшать ведення бізнесу, переконаний Віктор Євпак.

Нагадаємо, протягом 2,5 місяців третього етапу на телеканалах СТБ та ІСТV виходили сюжети про сотню лідерів та зміст їх програм. Переглянути їх можна за посиланням: https://goo.gl/v4qduw

Детальніше у сюжеті Фактів ICTV:

Інші новини

Громадська наглядова рада