аа

Руслан Калінін: В рамках реалізації першого етапу проекту зустрівся з замміністром соціальної політики

19 вересня

Не один місяць наша Асоціація говорить про необхідність створення багатофункціонального реєстру переселенців і введення "коефіцієнта вразливості". Зі своїм баченням реєстру і етапами реалізації ми беремо участь в проекті Нові Лідери

- Перший етап - створення робочої групи при Мінсоцполітики з представників Міністерства, громадських і міжнародних організацій. Далі - розробка технічного завдання та узгодження баллової системи.

Саме бальна система допоможе вибудувати справедливу чергу на отримання житла. Я раніше вже описував кілька житлових проектів для переселенців. Зараз квартири розподіляються місцевими громадами "на свій розсуд". Потрібно відійти від цієї практики і розподіляти квартири згідно з "коефіцієнтом вразливості". Так держава буде допомагати, в першу чергу, найбільш нужденним.

- Нещодавно обговорив свої ідеї із заступником міністра соціальної політики. Домовилися провести робочу групу вже на цьому тижні. 

Нагадаємо, Руслан Калінін прагне справедливої черги на отримання тимчасового житла, будівництво та реконструкція якого фінансують громадські організації.

Інші новини

Громадська наглядова рада