КА13

Сайт проекту “Нові лідери” відповідає міжнародним стандартам захисту

29 травня

Протягом кількох місяців сайт проекту "Нові лідери" проходив перевірку на безпеку. За результатами ІТ-аудиту стійкість та надійність веб-ресурсу визнані задовільними: успішних спроб компрометації сайту автоматичними засобами, відомими методами використання вразливостей (векторів) XSS, CSRF, SQL Injection, XSR, XSA, впровадження сторонніх скриптів на сайт, не виявлено.

— Одним із ключових завдань команди проекту "Нові лідери" було, аби сайт “Нові лідери” був стійким до DDoS-атак, взломів та захисту персональних даних, наданих учасниками проекту. Протягом останніх 2 місяців ресурс проходив перевірку на безпеку. Наразі ми з впевненістю можемо сказати, що він повністю відповідає міжнародним стандартам захисту, - зазначила керівник департаменту Інтернет-проектів каналу ICTV Ольга Тищук.

Читайте: СІМ ПОМИЛКОВИХ ТЕЗ ДОВКОЛА ГОЛОСУВАННЯ ЗА "НОВИХ ЛІДЕРІВ"

21

Нагадаємо, Відбірковий комітет, Громадська Наглядова Рада та вся команда проекту проводять ґрунтовні перевірки кожного змістовного звернення щодо недоброчесності голосування за конкурсантів проекту та вживають усіх можливих заходів для мінімізації впливу недоброчесної конкуренції на проміжний результат конкурсу.

Детальніше про те, яким чином проводяться перевірки, Ви можете дізнатись за посиланням https://goo.gl/PwN24D.

Інші новини

Громадська наглядова рада