с

Секрети успіху: Ольга Айвазовська про критерії відбору десятки фіналістів проекту "Нові лідери"

16 серпня

Національний телепроект "Нові лідери" виходить на фінішну пряму. Уже зовсім скоро ми дізнаємося прізвища десятки фіналістів, які будуть боротися за звання кращого з кращих. Відбір буде проходити з 17 по 19 серпня у студії передачі «Свободи слова» - сотня лідерів представить свої програми, рівень їх реалізації та досягнуті за час участі в проекті результати.

За результатами презентації Відбірковий комітет обере десять учасників для четвертого - телевізійного етапу "Нові лідери".

Член Відбіркового комітету, Голова Правління, Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська коментує, на яких лідерів звертатимуть увагу.

- Справжній новий лидер повинен продемонструвати харизму, а також серйозну мотивацію у реалізації програмних цілей. Тому готуйте запальні та переконливі виступи, аргументируйте актуальність програмної цілі, доведіть свій професійний рівень і покажіть, що ви вже рухаєтесь до мети!

Ольга Айвазовская розкрила секрет, хто саме має найвищі шанси на перемогу.

- По-перше, велике значення має репутація людини. Для Відбіркового комітету важливо, наскільки учасник вартий того, аби бути серед 10 кандидатів. По-друге, реалістична та креативна програма, з якою кандидат бере участь у проекті та відборі в цілому. І третє, на що жюрі звертає увагу - наскільки учасник може бути публічним і сам хоче представляти свою програму і боротися за її втілення.

Харизматичний лидер повинен вміти переконливо доводити свою позицію і не боятися гострих питань. Адже шлях лидера - непростий, і до цього треба бути готовим.

Нагадаємо, сотня відібраних учасників мала можливість отримати унікальні знання від кращих спікерів у Онлайн-Університеті лідерів, який працював в рамках проекту.

Читайте також: ЯК ЕФЕКТИВНО ПРОСУВАТИ ІДЕЮ: ТОП-10 ПОРАД ВІД ЛЕКТОРІВ УНІВЕРСИТЕТУ ЛІДЕРІВ

Інші новини

Громадська наглядова рада