ир

Сільські голови інколи крутіші за окремих урядовців - Айвазовська про кастинг десятки Лідерів

20 серпня

Протягом трьох днів, з 9 ранку і як мінімум до 24.00, Відбірковий комітет оцінював виступи 94 учасників проекту “Нові лідери”. 19 серпня кастинг учасників тривав аж до третьої години ночі. Член Відбіркового комітету, Голова Правління, Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська написала на сторінці Facebook, які висновки зробила для себе після триденного марафону. 

“- Лідерство - це про довіру, а не харизму. Якщо учасник щиро презентував просту ідею, але він її прожив не під проект, а використав шоу для просуванні цінностей чи місії, то в цьому була складова успіху: довіра до кандидата і з боку Відбіркового комітету, і аудиторії в студії;

- Я жила в полоні певних стереотипів, які вдалось подолати за ці 3 дні щодо прогресивності найлокальнішого рівня місцевого самоврядування. Сільські та селищні голови були крутіші, ніж подекуди окремі урядовці і настільки правдиві, що не перейматись їх ідеями мені буде важко. Вже думаємо з Svitlana Matvienko, де взяти трактор, щоб реалізувати маленьку мрію однієї сильної жінки;

- Трендові мейнстрімні теми презентовані без глибини розуміння проблеми, або з дуже банальними інструментами - помилкова стратегія”.

Також поділилась, що, не дивлячись на те, що раніше їй не доводилось працювати довго із колегами із Відбіркового, робота йшла напрочуд злагоджено.

“Відбірковий комітет теж не простий у нас. Я побоювалась, що будуть грати амбіції та емоції, бо ми не були командою до, не працювали разом довго і навіть фізичне цілодобове співіснування людей, які не в зоні комфорту, може дратувати. Натомість, Синергія була настільки потужною, що ми розуміли одне одного не з півслова, а з пів кліку оком”.

Наразі триває відбір десяти найкращих лідерів, які уже восени стануть героями телевізійної частини проекту “Нові лідери”. Поки Відбірковий комітет тримає інтригу щодо того, хто із 96 лідерів це може бути.

Про те, чому проекти презентували 94 лідери, хоча спочатку заявлена була сотня, можна прочитати тут:

АНАСТАСІЯ ПОПСУЙ ПРИПИНЯЄ УЧАСТЬ У ПРОЕКТІ "НОВІ ЛІДЕРИ"

ВІДБІРКОВИЙ КОМІТЕТ НЕ ДОПУСТИВ ДО ВИСТУПІВ ДВОХ ЛІДЕРІВ

ДВОЄ З СОТНІ НАЙКРАЩИХ ПОЛИШИЛИ ПРОЕКТ “НОВІ ЛІДЕРИ”. У ЧОМУ ПРИЧИНА?

Інші новини

Громадська наглядова рада