Соціально-економічна система "Еко Долини"

25 травня

Першочерговим завданням проекту "Еко Долина" є впровадження всіх останніх наукових досягнень в усі галузі життя людини. Проект використає технології, кібернетику та науку на користь людини та навколишнього середовища. Це нова соціальна система, аналогів якій немає та не було раніше.

в

Проект "Еко Долина" полягає у побудові кардинально нових міст з новою моделлю економіки, розвитку людства та соціального життя. Мережа автономних містечок, незалежних від навколишнього світу, повинна використовувати та обмінювати між собою власні ресурси та виготовляти власний продукт. "Розумні" помешкання в "Еко Долині" стануть доступними для людей.

рт

Соціально важливі продукти, які вироблятиме "Еко Долина" будуть реалізовуватись у містах розташованих поруч у власних роздрібних точках зі значно нижчими цінами, які існують на ринку.  

щ


Також необхідно створити різні об'єкти обслуговування на території проекту такі як: заклади харчування, здоров'я та краси, відпочинку, а також охорони здоров'я та заклади освіти, універсальний супермаркет та інше.

ьр


Люди більше не будуть обтяжені такими болісними  проблемами як кредит на житло, економічний спад, втрата роботи й т.д. Ліквідувавши ці клопоти, а також умови, які породжують заздрість, жадібність, суперництво, наше життя набере вагомого сенсу.
 

гьв


Люди змогли б знаходити більше часу на заняття будь-якою творчою діяльністю на власний розсуд. 
 

тн


В таких умовах люди будуть жити довше, їх життя буде яскравішим, насиченим та повноціннішим. Мірилом успіху послужить реалізація особистих прагнень, а не накопичення багатства, майна та влади.

ьо

 

Інші новини

Громадська наглядова рада