ge

Старт роботи Університету Лідерів: перша зустріч 100 учасників пройде 12 червня

30 травня

12 червня у Києві команда проекту проведе зустріч із 100 Лідерами, які проходять до наступного етапу проекту. У цей день в усіх учасників “Нових лідерів” є можливість уточнити питання в організаторів проекту, познайомитись особисто з членами відбіркового комітету та послухати першу лекцію від директорки фонду “Демократичні ініціативи” ім. Ілька Кучеріва Ірини Бекешкіної.

Разом із початком третього етапу проекту “Нові лідери”, який триватиме протягом 2,5 місяців, стартує Онлайн-Університет Лідерів, де лектори в онлайн-режимі даватимуть поради, як працювати з антикризовим PR, як вести переговори та проводити виступ, наводитимуть результати соціологічних досліджень та ділитимуться власним досвідом.

Першу лекцію Ірина Бекешкіна прочитає на тему “Що об‘єднує, і що роз‘єднує українців”. Фонд “Демократичні ініціативи” ім. Ілька Кучеріва, який зокрема входить до Наглядової ради проекту, належить до провідних аналітичних центрів в Україні і поєднує дослідження громадської думки з аналізом політики та ключових суспільно-політичних процесів.

ЧИТАЙТЕ: Сайт проекту "Нові лідери" відповідає міжнародним стандартам захисту

Усього у форматі Онлайн-Університету для учасників проекту планується провести понад десяток лекцій.

Доступ до матеріалів Університету матимуть і лідери, і виборці.

Лідерам приходитимуть повідомлення з анонсом чергової лекції. Крім того, інформація про лекції постійно оновлюватиметься на сайті.

Нагадаємо, сьогодні, 30 червня о 24.00 завершується голосування Виборців за програми учасників проекту “Нові лідери”. Про найпоширеніші міфи другого етапу проекту від Виборців та Лідерів читайте за посиланням: https://goo.gl/cFYnrA

 

Інші новини

Громадська наглядова рада