1234

Стартував всеукраїнський рейтинг трендмейкерів і блогерів Yuccies

22 травня

Стартував всеукраїнський рейтинг трендмейкерів і блогерів Yuccies.

Про це на прес-конференції "Старт всеукраїнського рейтингу "Трендмейкерів і блогерів Yuccies" в прес-центрі Українських Новин повідомив голова ради громадської організації "Фонд креативного бізнесу" Руслан Анфілов.

 - Сьогодні ми впроваджуємо національний рейтинг блогерів, трендмейкеров і лідерів думок в кожному обласному центрі і в загальному це буде національний рейтинг... Ми вже давно не довіряємо новин на телебаченні, ми вже звикли їх перевіряти, ми дуже давно не довіряємо рекламі і багатьом речам. Особливо це стосується фейкових новин. І ми протягом року боремося з фейковими новинами. Це сьогодні світова проблема Ми хочему запропонувати один з алгоритмів – це рейтинг людей, яким довіряють, - сказав він.

За його словами, після старту рейтингу команда рейтингу має намір почати пошук голів оргкомітетів рейтингу в різних напрямках і регіонах.

Для висвітлення діяльності оргкомітетів команда має намір відкрити свій веб-сайт, а також майданчики в Instagram і Facebook. Анфілов зазначив, що слово Yuccies означає креативний клас молодих людей, які хочуть перетворювати свої мрії в проекти та втілювати в життя, а також цей клас людей готовий заробляти на свої мрії. До кінця літа планується визначити переможців рейтингу, на вересень заплановано підвести підсумки рейтингу, а в кінці вересня заплановано проведення економічного форуму в Любліні (Польща) куди візьмуть фаворитів рейтингу. Після форуму в Любліні фіналісти рейтингу поїдуть в Берлін і Париж, щоб вивчити європейські кейси та втілити їх в Україні. У листопаді буде проведено такий же бізнес-форум у Києві, куди будуть запрошені молоді креативні люди.

 - Ми плануємо навчити їх, як мрію можна перетворити на проект, як під це шукати кошти, формувати команду і далі реалізовувати цей проект, - сказав Анфілов. Після цього кожному з учасників форуму буде запропоновано реалізувати свій креативний проект в рідному місті.

Посилання на джерело матеріалу: https://ukranews.com/ua/news/563653-startuvav-vseukrainskyy-reytyng-trendmeykeriv-i-blogeriv-yuccies 

ва

 

ртку

 

см

 

Інші новини

Громадська наглядова рада