ТАРАС БОРОВСЬКИЙ ВИЯВИВ ФАЛЬСИФІКАТОРА РЕЗУЛЬТАТІВ ГОЛОСУВАННЯ

25 травня

Учасник проекту «Нові лідери» Тарас Боровський у Facebook отримав повідомлення з пропозицією «накрутити» кількість голосів для гарантованого входження до числа 50 переможців.
Від пропозиції учасник відмовився та повідомив про це організаторів, однак для спільної користі зустрівся з людиною, яка пропонувала цей засіб нечесної гри, та записав їх розмову.

На їх зустрічі чоловік на ім’я Денис розповів про те, що останні 6 років заробляє «накручуванням» голосів в різних інтернет-голосуваннях на території України та Росії. Для цього використовує програми, що змінюють IP-адреси, час голосування, часові пояси та імітують голосування з різних пристроїв. В «Нових лідерах» він запропонував свої послуги всім кандидатам.

Собівартість одного голосу становить близько 20 гривень, а враховуючи свої послуги, Денис просить з кандидатів 30 гривень за один штучний голос. За словами Дениса на «ринку»  інтернет-голосувань також існує багато інших відверто шахрайських пропозицій. Зараз діяльність його facebook-сторінки "Виктор Победный" та її клонів вдалось тимчасово припинити.
Будьте уважними, чесними та справедливими."

Детальніше про це – у сюжеті.

Інші новини

Громадська наглядова рада