ТОП -5 від #TiiOlga

14 травня

Важливе питання нашого сьогодення є підняття іміджу України у світі! Яким чином залучати світову спільноту до нашого інвестиційного простору? Усі популісти говорять, що це потрібно робити, та окрім  закликів, механізму  ніхто немає і де взяти кошти також не знають!  

Сьогодні, я вирішила, поділитися своїми ТОП -5 від #TiiOlga®  провідних світових заходів,та кожного дня писати чергову порцію алгоритмів по кожному з цих проектів. Ось власне і вони:
1. Expo 2024 
2. Кінні змагання кубки світу на кштал Royal Ascot! 
3. World Gov Summit! 
4. Зимова Олімпіада у нас у Карпатах -2024.
5. Формула -1. 
6. Всесвітня виставка озброєння .
І проект над яким я працюю - Melo Metal Rock 7 - це аналог Sweden Rock . 

Наразі дуже цікавим і перспективним проектом є світові кінні змагання, які можуть пройти в Україні. Я наразі займаюся  уточненням   і збиранням інформації стосовно можливості  франшизи на кінні змагання на кшталт "Тріона" і Дубайських кінних перегонів! 
Отримую консультації, збираю приблизні кошториси і маю на меті надати запити на Тріон, та його величності Шейху Мохамеду инб Рашиду аль Мактуму , та командам "F3" , "Maydan" з проханням  розглянути можливість отримання мною консультації стосовно організації змагань, а також можливості участі  українських  команд, що правда, для цього нам треба купити скакунів  і підготувати  команду. Має бути сформована спортивна команда, яка завдяки спонсорам і меценатам зможе брати участь у всіх світових змаганннях! Це нам дозволить заявити про себе на провідних змаганнях в тому числі й на Аскоті і привернути увагу провідних світових елітних бізнесових кіл і аристократів, які є потенційними інвесторами!

Хто знає, можливо саме коник під нашою символікою виграє кубки, адже нічого неможливо немає ! Стосовно коників, то тут таки знову треба звернутися до провідних конорозвідників світу, особливу увагу приділяючи арабським зорвідникам з ОАЕ і Катару. Це довгострокий проект, який принесе Україні не тільки імідж, але й значні кошти українській казні, ми можемо заробити мільйони доларів на туризмі і перегонах, які будуть проведені в Україні! Це наш шанс зібрати усіх аристократів і шейхів  у нас в Україні в один час, жоден форум цього забеспечити не може, а це вже геополітика.

Під час перегонів буде створений окремий форум і круглі столи для обговорення інвестування в українську економіку. Це за один рік може посприяти відкриттю нових представництв і філій провідних компаній світу - це уже робочі місця, європейська зп і підвищення рівня життя в Україні. Я намагалася конструктивно і коротко описати лише один дієвий механізм, але для цього нам потрібно збудувати сучасний іподром і сформувати сильну команду для роботи над проектом.

Таких проектів і напрацювань загалом над розвитком держави є багато з готовим алгоритмом. Та для того, щоб ці проекти стали реальністю мені потрібна Ваша підтримка голосами. Якщо Вам імпонує моє бачення, я прошу віддати свій голос за мене тут і зараз! Також прошу приєднатися до команди сильних і дієвих людей, партнерів і інвесторів! Тоді в України буде шанс отримати Сингапурький прорив не за 40 років, а за 5-10. 
Ми сила лише  разом, окремо ми просто пазли! 

TiiOga®  вся інформація  захищена  авторським правом.

 

Інші новини

Громадська наглядова рада