ваир

У Вінниці біля пам’ятника Петлюрі “відкриють” українські партії, що працюватимуть на основі блокчейн

24 червня

26 червня у Вінниці біля пам’ятника Симону Петлюрі на одноіменній вулиці відбудеться презентація проекту “Відкриті партії”.

 Проект “Відкриті партії”, що увійшов до ТОП-100 за результатами голосування в національному телепроекті “Нові лідери”, буде презентовано просто неба автором ідеї Андрієм Юсовим та командою проекту.

Під час презентації, автори “Відкритих партій” наочно пояснять, як працює технологія блокчейн і як її можна застосувати до політичних партій в Україні, аби збільшити рівень їхньої прозорості. “Наша мета – показати суспільству, що ми можемо змінити “закриті” алгоритми функціонування політичних партій на прості та зрозумілі для кожного громадянина. Сьогодні існує абсолютно захищена від зовнішнього впливу та ефективна технологія, яка дозволить повернути довіру українців до партійного життя та демократії загалом. Це складний механізм, але сьогодні у світі немає більш ефективного. Наша мета – продемонструвати його переваги зрозумілою мовою для всіх українців”, - сказав автор ідеї Андрій Юсов.

 Під час презентації “Відкритих партій” вінничанам не лише у простій формі продемонструють, як саме блокчейн допоможе покращити партійне життя в Україні, але й детально пояснять важливість ідеї для країни. Відразу після презентації відбудеться мозковий-штурм всіх учасників події, аби зібрати максимальну кількість незалежних думок з приводу того, як краще застосувати технологію для українських політичних партій.

 Презентація відбудеться у вівторок, 26 червня за адресою вул. Петлюри, 15 о 18:30 біля єдиного в Україні пам'ятника Симону Петлюрі. Місце презентації обрано не випадково, позаяк саме в часи Української Народної Республіки вітчизняні політичні партії відігравали справді потужну роль в процесі побудови української державності. 

Інші новини

Громадська наглядова рада