п

Відбірковий комітет не допустив до виступів двох лідерів

19 серпня

Відбірковий Комітет на своєму позачерговому засіданні вирішив НЕ ДОПУСКАТИ дистанційні виступи учасників у національному телепроекті «Нові Лідери».

Серед таких - виступи Віктора Євпака і Анатолія Амеліна. 

Рішення Відбіркового комітету грунтується на аналізі виступів учасників, їхній емоційній включеності та співпереживанням суспільноважливим проблемам. Дистанційні виступи ставлять учасників у нерівні умови участі в проекті.

Принцип  вибору повинен, на думку Відбіркового Комітету, базуватись на забезпеченні рівних умов для всіх без виключення кандидатів, які повинні були пройти непросте випробування очної та безпосередньої комунікації з відбірковим комітетом, ведучим телепроекту, а також відчути зворотній зв'язок від аудиторії. Принцип рівних умов є базовим для здійснення усвідомленого вибору та належної конкурентної боротьби.

Організатори  дуже цінують участь кожного, і певні, що у будь-якому разі заявлені проекти будуть реалізовуватися та вже отримали значну підтримку від проекту.

Читайте також: ДВОЄ З СОТНІ НАЙКРАЩИХ ПОЛИШИЛИ ПРОЕКТ “НОВІ ЛІДЕРИ”. У ЧОМУ ПРИЧИНА?

Нагадаємо, сотня відібраних учасників мала можливість отримати унікальні знання від кращих спікерів у Онлайн-Університеті лідерів, який працював в рамках проекту.

Інші новини

Громадська наглядова рада