Відбірковий

Відбірковий комітет про 10-ку фіналістів

19 жовтня

У другому випуску проекту “Нові лідери” була обрана 10-ка фіналістів.

До Топ-10 увійшли найкращі лідери, які вразили Відбірковий комітет та глядачів. Тепер у прямих ефірах вони борються за головний приз для реалізації власного проекту.

Після оприлюднення результатів мережа вибухнула активними обговореннями: одні підтримують обраних фіналістів, а інші - критикують і вважають, що на їхньому місці повинні бути інші.

Члени Відбіркового комітету поділились, що думає громадськість про 10-ку фіналістів.

- Достатньо активно аудиторія обговорює питання доброчесності, аналізує життєвий шлях, біографію, моральні аспекти поведінки в минулому кожного учасника, - виконавчий директор ГО “Адвокат майбутнього” Андрій Вишневський.  

На думку Вишневського, громадськість повинна звертати увагу на програму, цілі учасників і, власне, на те, заради чого цей проект реалізується.

- Всі сходяться на думці, що 10-ка дуже сильна і всі проекти різнопланові. Проте, звичайно, серед цих лідерів важко визначити одного переможця, тому що всі вони мають успіхи у своїх сферах, - каже голова Ради Лабораторії законодавчих ініціатив Світлана Матвієнко.

Читайте: Відбірковий комітет оприлюднив протокол голосування за презентації усіх учасників “Нових лідерів”.

- Я не бачила негативних відгуків щодо 10-ки фіналістів. Звичайно, від 20-ки учасників був невеликий розрив і є багато людей, які мали можливість претендувати на участь у фіналі, але їм трохи чогось не вистачило, - голова Правління Координаторка виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська.

До слова, тут ви можете проголосувати, кого з фіналістів підтримуєте.

Інші новини

Громадська наглядова рада