Відбірковий

Відбірковий комітет про вибувшого учасника Ростислав Зауральського

19 жовтня

18 жовтня пройшов перший прямий ефір національного телепроекту “Нові лідери”, за результатами якого один із учасників покинув проект.

Ним став Ростислав Зауральський - лікар кременчуцького перинатального центру, який представляв программу заготівлі, зберігання і використання аутоплазми.

На презентації проекту він отримав величезну підтримку не лише від глядачів, а й Відбіркового комітету, який дав Ростиславу щасливий квиток у 10-ку фіналістів.

У першому прямому ефірі четвертого етапу Ростислав потрапив в номінацію разом з Максимом Бородіним.

Читайте: Ростислав Зауральський покинув проект “Нові лідери”

Доля учасників була в руках телеглядачів - і Зауральський покинув проект, програвши з мінімальним відривом.

Члени Відбіркового комітету розповіли, чого не вистачило вибувшому учаснику.  

Світлана Матвієнко:

- Важко сказати, мабуть, інший лідер був більш переконливим, і теми, які він піднімає, більш важливі для суспільства, принаймні для тих, хто голосував.

Андрій Вишневський:

- Не вистачило переконливості, саме лідерських якостей, масштабу. Але це зовсім не означає, що від його поразки в даному проекті втрачається цінність його діяльності в реальному житті. Ростислав реалізує дуже важливий соціальний проект.

Ольга Айвазовська:

- Розрив між учасниками був настільки мізерним, що, скоріше за все, це вияв підтримки учасників. Ми можемо припустити, що це питання настрою, кількості однопартійців та колег Максима Бородіна з Маріуполя.

До слова, Відбірковий комітет оприлюднив протокол голосування за презентації усіх учасників “Нових лідерів”

Інші новини

Громадська наглядова рада