Я бачу Україну багатою, красивою, щасливою країною.

14 травня

Шановні громадяни України!

Нарешті в нашій країні з'явився проект, який може вплинути на хід подій і майбутнє нашої країни.

Хтось може говорити, що це все вистава, і що все вже давно куплено. Я скажу так: те, що буде потім, залежить тільки від нас самих.

Конфуцій казав: «Той хто здобуває знання, але не користується ними, подібний тому, хто оре, але не сіє». ІДЕЯ - це свого роду вже ОБ’ЄКТ (інтелектуальний, та все ж), який має право на реалізацію.
А добре продумана ідея ЗОБОВ’ЯЗАНА бути реалізована, хоча все залежить від того, як цю ідею піднести спільноті. Як її сприймуть? І якщо все зробити правильно, ідею чекатиме колосальний результат! Головне - не опускати руки, і ВІРИТИ у свою ІДЕЮ.
І коли здасться, що вже нічого не вийде, і виходу більше немає, НЕ ЗДАВАЙТЕСЯ! Зупиніться. Подумайте. Подивіться в далечінь: що ви там побачите??? Що дасть вам сили і БАЖАННЯ дійти до кінця?

Україна - ЦЕ НАША КРАЇНА!

Я бачу Україну багатою, красивою, щасливою країною.

За останні 27 років Україна так і не змогла скористатися своїм шансом і стати економічно успішною країною. У чому причина? Чи знаємо ми свій потенціал? Чи розуміємо проблеми, і чи маємо бажання з ними боротися?

Рішення проблеми починається з усвідомлення, що вона є. Перспективи з'являються, коли ти знаєш, яким потенціалом ти володієш. Україна - це одна з найбільших і найбагатших за ресурсами країн Європи, що посідає перше місце за територією, і п'яте - за кількістю населення. Але нам потрібно, щоб у першу чергу ми самі хотіли досягти результат. Ми, громадяни України, - ті, кому це підвладне! Ми хочемо, але не діємо, бо ми поодинокі. Кажуть, «один в полі не воїн». Разом ми можемо виправити ситуацію, але для цього мені потрібна ваша допомога, і ваша підтримка.

Інші новини

Громадська наглядова рада