ере

Як українському бренду вийти на нові ринки?

23 липня

Проводимо івент у рамках проекту, тому хотілося би долучити людей, яким цікава тема розвитку легпрому в Україні. 

31 липня New Fashion Zone та  Офіс з просування експорту проведуть зустріч з представниками українського лепрому "Як українському бренду вийти на нові ринки?" 

Запрошуємо представників легкої промисловості дізнатися про це в рамках зустрічі Консорціуму ЛегПром, яку організовує Офіс з просування експорту спільно з #КонсорціумЛегПромTheOwners та платформою New Fashion Zone .

Лайфхаки та досвід виходу на зарубіжні ринки від відомих українських брендів, нові можливості та умови експорту вітчизняного одягу закордон стануть основними темами дискусії.

В рамках зустрічі відбудється панельна дискусія з експертами великих компаній-виробників на тему: “Експорт для підприємств ЛегПром: час можливостей саме зараз”. Серед учасників дискусії: Тетяна Семенченко ( засновник студії одягу та мережі магазинів VOVK), Маріана Каганяк (керівник Офісу з просування експорту), Тетяна Ізовіт (керівник Української Асоціації підприємств легкої промисловості) та Костянтин Іванов (керівник Торгово-промислової Палати Чернігова). 

Друга частина зустрічі - дискусія у форматі робочої групи на тему: “Торговий дім - перспективи для виробників. Український ринок крок 1, міжнародний - крок 2”.

Дата: 31 липня 2018 р.
Час: 10:30 – 14:45
Місце проведення: ЦУМ Київ 

Реєстрація - за посиланням: http://bit.ly/2O19E3z

Інші новини

Громадська наглядова рада