нл

Яке б питання поставили учасники опоненту на детекторі брехні

16 липня

Учасники другого сезону проекту Нові лідери пройшли випробування на детекторі брехні. Усі 7 лідерів нервували, боялися почути компроментуючі питання, але виконали це завдання. 

Ми дізнались, про що запитали б учасники один в одного на детекторі брехні.

Подробиці — у нашому матеріалі. 

— Про що саме ви б запитали вашого опонента на детекторі брехні?

Євген Осипчук 

Осипчук

 

— Я вважаю, що ставити питання мають професіонали. Я з багатьма учасниками дуже добре спілкуюсь і їх можна назвати по-справжньому сильними лідерами. Я бачу, що ці люди мають цінності, роблять свою справу та намагаються змінити країну на краще.

Читайте: Світлана Матвієнко: Нові лідери — не завжди молоді

Олексій Паращенко 

Паращенко

 

— На Нових лідерах ми дуже потоваришували. На початку у нас було дві команди, а зараз — ми одна команда. На кожному ефірі з сумом проводжаємо тих, хто покидає проект. Тут залишились люди, які фанатіють від своїх проектів. Кожен пам'ятає про свої цілі і що прийшов на проект цілеспрямовано реалізувати свою ідею. На детекторі про погане не питав би, а запитав, що їх робить щасливими. 

Володимир Шматько

Шматько

 

— Усім публічним людям, які претендують на довіру народу я рекомендую пройти детектор брехні. Для мене це було величезним випробуванням, адже я на посаді міського голови і балотуюся на пост депутата. Я б запитав, чи завжди вам вдається у житті бути чесними.

Оксана Жолнович

Жолнович

 

— Насправді, під час ефіру я багато чого почула і у мене не залишилось жодних персональних запитань до лідерів. Але я б запитала кожного, чи зможуть вони вчинити злочин заради того, щоб відвернути ще  більше нещастя. 

До речі, Віталій Шабунін прокоментував таємниці з життя лідерів, які не увійшли в ефір.

Інші новини

Громадська наглядова рада