Мета

Які рекомендації до Програмної мети?

5 березня

Програмна метадокумент, у якому задекларована  твоя суспільно-важлива мета. Твоя особиста програма дій: цілі, завдання, а також шляхи реалізації з конкретними термінами. Презентація мети може бути у форматі .docs, .ppt чи .pdf. Не більше, ніж на 5-7 слайдів або 1-2 сторінки, де буде прописано покрокова реалізація, вказані конкретні терміни, розширений опис проекту, в якому пунктами вказано напрямок проекту, як він посприяє розвитку країни, що робитиметься для цього та які ресурси використовуватимуться.

-    Обставини задуму: місцезнаходження, дата створення, часові рамки його втілення, на якому етапі розвиток проекту, команда, концепція, фінансування, план запуску.
-    Маркетингова основа громадської зацікавленості (кілька вдалих прикладів з твоїми спробами), соціальний екологічний чи економічний ефекти, якщо такі є.
-    Перспективність твого задуму, як пропозиція до інвесторів. З твоїм приблизним аналізом очікуваних покращень, чи проводилося тестування проекту (якщо так, описати результати), кінцева мета.

 

ТАБУ ПРОЕКТУ:

Заборонені Програми, в яких на меті: 

1. знищення незалежності України;
2. зміна конституційного ладу шляхом насильства;
3. порушення суверенітету і територіальні зміни держави;
4. пропаганда війни, насильства, комуністичного та\або нацистського тоталітарних режимів;
5. релігійна, расова, міжетнічна ворожнеча;
6. незаконне захоплення влади.

Інші новини

Громадська наглядова рада