Етап

З яких етапів складається проект Нові лідери?

28 лютого

Проект стартує 12 березня 2018 року і проходитиме у чотири етапи.
 

Вибори Нових лідерів здійснюватимуть Виборці, Відбірковий Комітет, а також телеглядачі у телевізійній частині проекту.


1. Реєстрація – з 12.03.2018 – по 30.04.2018.

На цьому етапі можна подати заявку на Нового Лідера, заповнивши Анкету. Якщо ти не підпадаєш під критерії – завжди можна зареєструватися як Відповідальний громадянин (Виборець) і віддати свій голос за Лідера. На цьому етапі є можливість переглянути список усіх кандидатів, прочитати їх Програмну мету, подивитися Відеопрезентацію та детально вивчити їх біографію.

Також ми даємо можливість особисто поставити запитання Лідеру, на яке він буде зобов’язаний відповісти. Зі свого боку Новий лідер має повне право проводити Агітацію за себе, залучати до реєстрації своїх знайомих, однодумців і просто прихильників свого Проекту.

Реєстрація закінчується 30.04.2018


2. «Сотня лідерів» — з 01.05.2018 – по 31.05.2018.

Зареєстровані Виборці протягом травня мають право віддати 1 раз і лише 1 голос за Лідера, якого вважають найкращим. Щоб голос був врахований – необхідно ввести унікальний смс-код, який прийде на телефон, вказаний при реєстрації. 30 травня голосування припиняється. Ті 50 Лідерів, хто отримає найбільшу кількість голосів Виборців, стануть учасниками наступного етапу проекту. 31 травня Відбірковий комітет проекту визначає додатково 50 Лідерів, які також вийдуть у наступний етап.


3. Відбірковий комітет обирається представниками громадської наглядової ради проекту «Десятка Лідерів» — з 01.06.2018 – по 07.09.2018.

Упродовж трьох місяців сто Лідерів ведуть активну діяльність по реалізації своїх програм і готуються до їхньої презентації. На сайті NOVILIDERY.COM з’являється можливість приєднатися до команди того чи іншого Лідера. Також Лідери можуть шукати і залучати спонсорів (юридичної та фінансової відповідальності за цю діяльність проект «Нові Лідери» не несе).

На цьому етапі також починає свою роботу Онлайн-Університет Лідерів, де проводяться курси, тренінги для учасників проекту.

Протягом усього проекту холдинг StarLightMedia буде ближче знайомити українців із учасниками проекту «Нові Лідери» і надаватиме їм медійну підтримку.

На початку вересня 100 Лідерів у студії ICTV презентують свої програми і стан їхньої реалізації за три місяці проекту (онлайн-трансляція). Відбірковий комітет обере 10 найкращих кандидатів для подальшої участі у телевізійному етапі проекту. Результати відбору до десятки фіналістів будуть презентовані в програмі «Свобода слова» на телеканалі ICTV


4. Телевізійний етап «Нові лідери» — жовтень – листопад 2018.

Протягом двох місяців на телеканалі ICTV в прямому ефірі вийде вісім випусків телеформату «Нові Лідери». На цьому етапі участь Лідерів у проекті будуть визначати лише телеглядачі смс-голосуванням. За підсумком глядацького голосування наприкінці суперфіналу переможець проекту «Нові лідери» отримає Головний приз.

Інші новини

Громадська наглядова рада