пи

Заблокована Fаcebook-сторінка шахрая, який пропонував накрутити голоси за гроші

23 травня

Після старту голосування на сайті проекту "Нові лідери" команді проекту та Наглядовій раді почали масово надходити повідомлення про накручування голосів з боку того чи іншого кандидата.  

Багато Лідерів надсилали на пошту [email protected] скріни повідомлень від людини, яка представлялась Денисом і пропонувала їм за гроші забезпечити штучний приріст голосів на сайті — шляхом реєстрації ботів і використання телефонних номерів без відома абонентів.

ное

 

Команда проекту “Нові лідери” вирахувала сторінку людини, яка поширювала ці повідомлення, та заблокувала її акаунт у Facebook.

Просимо Лідерів і надалі повідомляти на пошту [email protected] або на Facebook-сторінку проекту про подібні пропозиції накручування голосів, а також про факти штучного приросту голосів на сайті.

ртнг

Нагадаємо, Відбірковий комітет, Громадська Наглядова Рада та вся команда проекту проводять ґрунтовні перевірки кожного змістовного звернення та вживають усіх можливих заходів для мінімізації впливу недоброчесної конкуренції на проміжний результат конкурсу.

Детальніше про те, яким чином проводяться перевірки, Ви можете дізнатись за посиланням https://goo.gl/PwN24D.

Інші новини

Громадська наглядова рада