Залучення українців до участі в політиці

29 травня

За час першого відбіркового етапу «Нових лідерів», тобто за останні кілька тижнів, я була координатором від партії «Сила Людей» участі в загальнонаціональній акції «Ні! Виборам за законом Януковича!»; розпочала вчитися на тренера з Аналізу Політики в Київській Школі Економіки, з метою далі вчити інших тому, як справді має функціонувати політика; попрацювала зі своєю командою щодо вдосконалення ідеї та плану реалізації мого проекту.

Кожний крок який я роблю, вже третій рік поспіль, присвячений розвитку живої та відповідальної політиці в Україні. Політична система ніколи не буде ідеальною, проте створення та зростання справжніх, ідеологічно орієнтованих партій, залучення більшої кількості громадян до участі у політичному житті, запобігання відвертим зловживанням та злочинам в політичній діяльності, призведе до кардинальних змін правил гри. Лише так ми отримаємо Державу, яка пильнуючи про безпеку, поважатиме наші свободи і відкриє всі можливості для ініціативи та процвітання громадян.

Відео з прес-конференції присвяченої підписанню меморандуму про спільні дії на підтримку виборчої реформи 10 травня, для привернення уваги – наступна акція 21 червня!

Інші новини

Громадська наглядова рада