нерн

Заручився підтримкою управління молоді і спорту Львова - Грабський

18 липня

Сьогодні провів зустріч з начальником управління молоді і спорту Львова - Антоном Володимировичем Нікуліном, щодо реалізації спортивної частини моєї програми, зокрема створення спільно з Львівською міською радою муніципального клубу ігрових видів спорту - напрямку футзал!

На сьогодні - це новий проект для розвитку дитячо-юнацького спорту у Львові, призначений замінити діяльність корупційних ДЮСШ, які є не ефективними! Створені 4 види спорту які входять в клуб, я особисто інтегрую 5-й вид спорту, найпопулярніший - футзал! 

Суть клубу в тому що найкращі гравці (діти 11-13-15-17-19+ вікових категорій) будуть на контракті з клубом і отримуватимуть стипендії (зарплати) і зможуть професійно займатися футзалом, а потім завдяки трансферам вкладені гроші в дітей повертатимуться в бюджет міста!

Тренерів відбиратимуть за конкурсною основою і зможуть якісно виконувати свою роботу завдяки достойній платні.

В чому різниця між ДЮСШ та муніципальним клубом? В тому, що в муніципальному клубі буде єдина адміністрація всіх напрямків з відкритим доступом до інформації, та будуть каральні методи до корупціонерів, адже в ДЮСШ можна було максимум - це скаргу написати на корупційне керівництво!

Також маю на меті створити масштабне спортивне свято у Львові впродовж літа спільно з міськрадою, яка мене готова підтримати в цьому!

Інші новини

Громадська наглядова рада