Ташева

Жоден політик в Україні не може похизуватись тим, що зробили Нові лідери на проекті - Таміла Ташева

16 листопада

15 листопада відбувся фінал національного телепроекту Нові лідери, де за результатами глядацького голосування переможцем проекту став Максим Бородін.

Координаторка ГО КримSOS та член Відбіркового комітету Таміла Ташева розказала про свої враження від учасників та хто був її фаворитом.

- До останнього я не говорила, за кого вболіваю. Мій фаворит - Максим Бородін. Він мені імпонує, як новий лідер. До того ж, у ньому є ця новизна, бо принципи і підходи до певної роботи є для нього важливими. І я ніколи від нього не чула, що головне - результат і його можна досягати будь-якими методами. Він міг давно вже з кимось домовитись і домогтись результату за допомогою корупційних схем. Але він цього не робить і досягає всього чесно.

За словами Таміли, всі, хто увійшов у 10-ку були достойними учасниками.

- Ті випробування, які пройшли Нові лідери за весь період проекту є унікальними, тому що жоден політик в Україні зараз не може похизуватись тим, що він у прямому ефірі відповідає на жорсткі питання чи проходить тест на поліграфі.

Лідери - це ті, з кого треба брати приклад. Я рада, що півроку тому ми долучились до реалізації цього проекту і я жодного разу не пошкодувала.

Читайте: Зміни у країні починаються з відповідальності кожного з нас - Таміла Ташева

Нагадаємо, як пройшов сьомий ефір національного телепроекту "Нові лідери".

Інші новини

Громадська наглядова рада