Ковбасюк

Ковбасюк Дмитро

Вік
29
Одеська
смт. Фонтанка
Біографія

15 вересня 1989 року народився у Одесі, де навчався та працюю нині. Одеса - місто, історія якого тісно пов’язана з меценатами, які вкладали та вкладають кошти і сили у розвиток нашого міста.

Середню освіту здобув у загально-освітній школі № 130 та у одеському юридичному ліцеї. За час навчання брав участь у турнірах, олімпіадах, іграх «Брейн-Ринг» всіх рівнів, на яких здобував призові місця. 

Навчання у школі тісно перепліталось із захопленням футболом: я тренувався та грав у дитячий команді під керівництвом відомого одеського тренера Олександра Миколайовича Голоколосова.

2006 – 2011 роки – навчався на економіко-правовому факультеті Одеського національного університету ім. І.І. Мечникова. 

Навчання у ВНЗ поєднував з громадською та організаційною діяльністю. Був організатором постійного чемпіонату з футболу, вів колонку в університетській газеті, був членом органу студентського самоврядування. 

Також у цей час захопився науковою діяльністю, маю понад 15 публікацій у збірниках наукових статей студентів, брав участь у багатьох наукових конференціях у різних містах України. 

Був неодноразовим переможцем олімпіад та різних турнірів із права. 

У 2011 році у якості капітана збірної команди ОНУ ім. Мечникова і переміг у чемпіонаті України з «Брейн-Рингу». Отримав диплом з відзнакою та був визнаний найкращим студентом факультету.

Із 2009 року по теперішній час працюю у групі компаній «Рів’єра девелопмент», де на сьогоднішній день займаю посаду заступника директора з економіко-правових питань та зовнішньоекономічних зв’язків. 

Із самого початку поєдную роботу із активною громадською діяльністю. 

У 2012 році познайомився з тренером місцевої футбольної команди із села Фонтанка, яка не мала можливостей для повноцінної гри. Проте ми змогли знайти меценатів та спонсорів, що взяли на себе фінансове забезпечення команди. 

Сьогодні ця команда є трикратним чемпіоном Лиманського району, бронзовим призером чемпіонату Одеської області, володарем кубку Одеської області 2017/2018 року. 

У 2015 році із залученням меценатів ми створили футбольну школу, у якій на сьогодні займається безкоштовно приблизно 80 дітей, що вже мають свої перемоги на районному рівні.

У 2015 році, спираючись на підтримку молоді та команди молодих і амбітних людей, моїх колег, друзів з програмою, що була орієнтована, в першу чергу, на молодь, розвиток спорту, освіти та дозвілля, я переміг на місцевих виборах з величезним відривом від тих, хто збирав голоси «за гречку» і став депутатом Лиманської районної ради. 

Після перемоги на виборах наша команда продовжила працювати за підтримки молоді Лиманського району та для неї. 

У 2016 році ми познайомилися з розробниками проекту підготовки до ЗНО-онлайн, нам вдалося запровадити програму підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання онлайн у 3 школах Лиманського району, за якою учні 11 класів безкоштовно змогли готуватись до ЗНО з кращими викладачами Одеської області. Цей експеримент виявився дуже вдалим та отримав високі оцінки від викладачів шкіл, а тому у 2017 році цей проект з нашої ініціативи було впроваджено на рівні району за бюджетні кошти. 

На початку 2018 року проект онлайн-підготовки до ЗНО, взявши приклад з Одеської області, почали розвивати на території всієї України. Ми не зупинились на досягнутому та розробили і впровадили іншу освітню програму для учнів шкіл Лиманського району #UFuture, на якій зупинюся більш детально в розділі «Мета проекту».

Окрім футболу захоплююся грою в «Що? Де? Коли?» та є капітаном однієї з команд. 

Також із 2017 року залучаю до гри дітей Лиманського району, яких ми тренуємо, і на сьогодні вони є постійними призерами турнірів різного рівня з  ігор «Що? Де? Коли?» та «Брейн-Рингу».


 

Освіта
Ідея змін

Мета: проект "UFuture".

В Україні є безліч молодих і талановитих людей, проте більшість з них через відсутність можливостей не можуть отримати освіту, і навіть отримавши її — мають труднощі з працевлаштуванням.

Люди вимушені шукати іншої долі далеко від місця свого народження.

Наше завдання: змінити ситуацію, добирати та підтримувати талановитих дітей ще зі шкільної парти та формувати нову еліту України.

Я пропоную програму стимулювання молоді, яка має на меті мінімізацію відтоку кваліфікованих кадрів з України.

Посилання на повну програмну мету кандидата. 
 

Агарков Елена Петровна

сб, 05/19/2018 - 15:59

Это лучший программа в проекте!!! Голосую за!

Рожок Вова

ср, 05/23/2018 - 18:52

Бажаю успіхів! Дуже класний проект!!!

Німенко Альона Ігорівна

чт, 05/24/2018 - 17:06

Просмотрела все анкеты из топ-5 и вы единственный лидер, который отвечает людям на комментарии! Это очень важно. Голосую за.

Топал Надежда Николаевна

чт, 05/24/2018 - 17:21

С таким лидером у моих сыновей есть будущее в этой стране!!!!!!!!!! Вперед и только вперед!

Кононович Андрій Васильович

чт, 05/24/2018 - 23:04

Капець.... і годі далі говорити, критерій для того, щоб вступити в проект не тестування , не співбесіда, ба навіть більше не простий якийсь творчий конкурс, а звичайнісінькі бали та оцінки, які в наших школах роздають просто так( маю багто прикладів з життя, коли люди, які у школі та ВНЗ началися на 10+ та 5 відповідно і в кінці не могли здати ЗНО після школи або вступити на магістратуру банально не маючи жодних знань). І тоді ми стикнемося з тим, що держава буде проплачувати тих осіб, які в кінцевому результаті не мають нічого, окрім гарного атестату або димплому із захмарними середніми балами.
В перспективі подібни проект, як на мене, потрібен, але потрбні жорстокіші критерії відбору , а також поточний контроль спеціальним органом (не звертати увагу на шкільні оцінки, а проводити власне тестування, анкетування, а також певні профбесіди, щоб відсіювати просто "заучок" від людей з аналітичним неординарним мисленням...) також повинні ставитися і певні вимоги до поведінки і способу життя учасників проекту, адже проект повинен в кінці спроектувати нову генерацію українців мислячих, чесних і тому подібе. Тому проект як ідея може бути, про те реалізація його потребує ще багато зусиль і роздумів.
А так він не дотягує, до тих набраних Вами голосів, тому якщо Ви претендуєте на звання "нового лідера", то на 2 чи 3 етапі цього пректу, Ви більш тверезо поглянете на свої ідеї і спробуєте оправдати надану вам довіру.
Вибачте, якщо щось було не коректно сказано,

Ковбасюк Дмитро Ігорович

У відповідь до від

пт, 05/25/2018 - 23:03

Дякую за зауваження та конструктивну критику!
У нас є вимоги до кандидатів на участь у програмі, вони розписані в регламенті в будуть опубліковані в наступних етапах і там є система нарахування балів за олімпіади, конкурси, спорт і т.д.
Ця система продумана и обговорена з багатьма вчителями! І ми готові до критики і до вдосконалення нашого проекту!
Головним завданням дітей в школі є відмінне навчання і ми підтримуємо саме таких учнів! І я впевнений в тих 12 учнях які сьогодні приймають участь у проекті, вони здадуть ЗНО та вступлять до обраних ВНЗ.

Кононович Андрій Васильович

У відповідь до від

сб, 05/26/2018 - 11:05

Якщо це дійсно так, то Ваш проект є одним з накращих серед цих, шкода, що у нас дуже мало людей, які не можуть оцінити реальність і якусь користь від певного проекту. Але все одно, як юрист, як викладач, вважаю, що окрім поточних нарахувань балів за всі навчальні категорії та оліпміади, учні мають проходити певний тест для зарахування - це здорова і робоча практика багатьох американських та європейських шкіл подібного типу. Дякую за відповідь, дуже приємно, що лідеру не байдужа думка його електорату.

Ковбасюк Дмитро Ігорович

У відповідь до від

сб, 05/26/2018 - 16:10

Дякую! Нашим проектом окрім стимулювання учнів передбачено також і виховання. Для них організовані семінари, які проводять лідери громадської думки, підприємці, психологи тощо на теми мотивації, життєвих цінностей та багато іншого... про все це розповім більш детально в наступних етапах... а інформацію про всі наші заходи можна знайти на моїй сторінці в Facebook...

Василенко Анна

чт, 05/24/2018 - 23:35

Шановний кандидат! У Вас дуже благородна мета, але пишіть ГРАМОТНО!!! Не вмієте самі, то дайте на перевірку! Бо якщо так пишуть лідери, то це сумно...

Ковбасюк Дмитро Ігорович

У відповідь до від

пт, 05/25/2018 - 23:07

Вибачте, можливо, поспішаючи всім відповісти десь допущені граматичні помилки! Важливо визнавати свої помилки та чесно працювати!;)

Болдышор Татьяна

пн, 05/28/2018 - 16:14

Поддерживаем кандидата!

Слободан марина василівна

пн, 05/28/2018 - 19:19

Я бажаю вам удачі! Не лише в цьому проекті.

Колісник Анатолій Олександрович

пн, 05/28/2018 - 20:46

Програма непогана, але чи буде сенс? І орієнтування на дітей?! А що робити їх батькам. Якщо в Україні занедбано все. Але надія вмирає останньою.

Ковбасюк Дмитро Ігорович

У відповідь до від

пн, 05/28/2018 - 22:11

З чогось потрібно починати, а робить треба те що добре вмієш! Я пропоную цю програму, інші кандидати інші проекти, чим більше проектів буде реалізовано тим краще!

Задорожна Наталія Олександрівна

пн, 05/28/2018 - 22:47

Спасибо большое за ваше участие в жизни наших детей! Ваша программа - стимул и мотивация для дальнейших успехов и развития молодёжи !)

Маляренко Сергій Віталійович

ср, 05/30/2018 - 23:11

Вашим виборцям не вистачає гречки. Клянчити кошти невідомо у кого? Як можна поділити дітей на прогресивних чи ні по середньому балу? Однім дати кошти, іншим ні? Потрібно створювати рівні права людині і тоді на кожному етапі розвитку громадянин проявить свої здібності. Середній бал ще не показник прогресивного мислення. І чужі кошти на освіту не пов'язані з працевлаштуванням і не втримають талановиту освічену молодь в нашій країні. Гроші нікого не стимулюють. а розбещують. Мабуть, Ви теоретик і у Вас не достатньо практичного досвіду. Я проти такої дискримінації дітей по суб'єктивній оцінці здібностей.

Ковбасюк Дмитро Ігорович

У відповідь до від

нд, 06/03/2018 - 23:32

По-перше не теоретик, адже вже рік ця програма працює в трьох школах! Ми не дискримінуємо нікого, будь-хто може відмовитися від участі в проекті. Ви також маєте право розробити іншу програму та підтримувати дітей, дорослих за будь-якими іншими критеріями. Людей, що критикують завжди більше ніж тих хто допомагає.

Рина Ненцова

чт, 05/31/2018 - 16:48

Вельмишановний пане, Дмитро . У мене двояке відчуття щодо всього цього, дуже цікава програма, плани на майбутнє, як можуть змінити світ. Та світу не вистачає прямих і відвертих лідерів. На одному закритому форумі я випадково нарила ось такі скріни
https://fex.net/918799213549?fileId=518317710
https://fex.net/918799213549?fileId=518317719

Кравчук Дмитрий викторович

пт, 06/01/2018 - 11:17

вот, еще один человек который на нынешнем поколении ставит крест и говорит "нас спасут умные дети".... мы все почему то потеряны. Сразу понятно что человек только знает как управлять но не знает чем именно надо управлять. педагогика очень сильно сопряжена с психологией (это наука такая) почему автор проекта не использует эту науку для того что бы обучить и "взрослых"...ну с точки зрения психологии это тоже возможно....Ну возможно потому что детям что либо легче внушить? не знаю. Почему бы не начать формировать гражданское общество вот прямо сейчас с тему кто есть уже "в наличии". Повысить юридическую грамотность населения чтоб когда местные царьки будут мешать жить на них можно было найти управу. Почему бы людям не привить чувство ответственности за свои действия. Мой анкеты кандидата здесь нету только потому что я не знаю как надо сделать, но знаю что надо сделать. Та и то, то что надо сделать никто ни кому не даст.

Ковбасюк Дмитро Ігорович

У відповідь до від

нд, 06/03/2018 - 23:36

Мы «ге ставим ни на ком крест», но действительно выбрали образовательную программу для молодежи и я был бы очень рад, чтоб Вы реализовали программу по юридической грамотности для взрослых или другую.

Максюта Олександр Павлович

пн, 06/11/2018 - 08:40

Необхідно створювати ні нову єліту а нормальне суспільство з потужною системою навчання

Ковбасюк Дмитро Ігорович

У відповідь до від

чт, 06/28/2018 - 10:51

Сьогодні ми працюємо над тим, щоб в с. Фонтанка з'явився новий сучасний стадіон! А в Крижанівці менше року тому сільська рада вже збудувала новий комунальний стадіон для міні-футболу, дуже якісний! Також в Крижанівці є приватний спортивний комплекс в якому є декілька міні-футбольних полів.

Бауман Едуард Станіславович

пн, 06/11/2018 - 19:42

Невже так багато програм пов'язаних з молоддю , у мене самого син віку котрий в наступному році буде складати Зовнішнє незалежне оцінювання і таке потужне фінансування могло б справді йому допомогти , але я не бачу в цьому довгострокової перспективи , в моєму розумінні школа дає лише базові знання з загальних предметів і соціальні навички , а поглиблені , вузьконаправлені і спеціалізовані навички даються індивідуму в вищих навчальних закладах , натомість зно є лише сходинкою на шляху особи , котра перевіряє наявність загалом формальних знань засвоєних в школі . Отже , що я хотів донести , не варто шукати спонсорів на фінансування підготовки до цього тестування , я б більше сконцентрувався на підтримці уже студентів , або абітурієнтів , бо це реалістичніше вкладення коштів з точки зору спонсорування майбутніх спеціалістів .

Ковбасюк Дмитро Ігорович

У відповідь до від

чт, 06/28/2018 - 10:58

Після вступу ми контролюємо їх навчання та сплачуємо стипендію, а після закінчення навчання пропонуємо роботу за фахом! Також під час навчання проводимо для учасників семінари на теми мотивації, цінностей тощо.

Санжаревский Владимир Владимировичь

ср, 06/13/2018 - 22:35

Добрый вечер , Дмитрий. К вам обращается отец ученика 10-ого класса , г. Б - Днестровского , который 2 года занимается футболом (голкипер). Он участвовал в областных соревнований , можете ли вы просмотреть его , как игрока в вашей футбольной школе. С Уважением Владимир.

Санжаревский Владимир Владимировичь

ср, 06/13/2018 - 23:00

Уважаемый Дмитрий , к Вам обращается отец ученика
10-ого класса г. Б - Днестровского. Мой сын 2 года занимается футболом (голкипер). Есть ли у вас какая - то возможность просмотреть его в вашей футбольной школе. С Уважением Владимир.

Ковбасюк Дмитро Ігорович

У відповідь до від

чт, 06/28/2018 - 10:54

Заняття проходять в с. Фонтанка, безкоштовно, кожен може займатися, а при певних успіхах гравці стають учасниками першої команди та приймають участь в чемпіонаті району та області! Приводьте сина, будемо раді! Тренер Віктор Іванович Павлік. Гра основної команди вже в цю субботу на стадіоні в Фонтанці проти збірної Арцизу.

Якщо хочеш поставити запитання Лідеру   зареєструйся   увійди

Громадська наглядова рада