Григоришин

Григоришин Роман

Вік
27
Одеська
Одеса
Біографія

Освіта

09.2008 - 06.2013 рр. - Київський національний університет ім. Т. Шевченка, Інститут міжнародних відносин, міжнародне право.

Досвід роботи

12.2016 - теперішній час - керуючий партнер компанії «Blitz Investment Group». Супровід та реалізація інвестиційних проектів на території України. Станом на квітень 2018 року залучено та опрацьовано інвестицій на суму 54 600 000 грн.

10.2015 - 06.2015 р. - начальник відділу у справах молоді, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Одеської ОДА.

02.2015 - 05.2015 р. - розробка та реалізація проекту "Let’sInvestUkraine" у Сполучених Штатах Америки.

04.2014 - 11.2014 р. - помічник-консультант Народного депутата України, державний службовець VII рангу.

10.2013 - 11.2013 р. - власник і директор ПП «Ангар».

09.2013 - 02.2015 рр. - помічник голови постійної комісії з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією у Київській обласній раді.

02.2013 - 01.2015 рр. - партнер юридичної фірми ТОВ «Brite&Gribe».

11.2012 - 2013 р. - помічник-консультант Народного депутата України.

12.2011 - 07.2012 р. - помічник-консультант Народного депутата України.

09.2011 - 02.2012 р. - юрист в юридичній фірмі ТОВ «Київське юридичне бюро 2010».

12.2010 - 09.2011 р. - стажування у комітеті Верховної Ради України з питань правосуддя. 

Посилання на повне резюме.

Економіка
ІТ
Ідея змін

Створення Національної інвестиційної платформи ProUkraine.com.

На сьогоднішній день дуже важливо показати потенційно зацікавленим сторонам, що Україна якісно готова до дискусії про залучення коштів у свою економіку, що в Україні є перспективні та рентабельні проекти, куди можна вкладати ресурси і, що незважаючи на ситуацію, практично у кожному регіоні України сьогодні реалізуються конкретні проекти за рахунок іноземних інвестицій.  

На платформі буде висвітлюватися наступна інформація:

  • Потенційні проекти для інвестицій в Україні (у кожному регіоні). 
  • Новини інвестиційного ринку. 
  • Актуальні тематичні заходи в Україні та світі. 
  • Типова дорожна карта інвестора. 
  • Карта України з позначками - скільки залучено інвестицій, які проекти реалізовані та знаходяться у стадії реалізації 

Мета проекту: за рахунок іноземних інвестицій домогтися зростання економіки України, збільшення добробуту населення та зупинення трудової міграції шляхом створення робочих місць. 

Цілі проекту: 
- Продемонструвати потенційним інвесторам якісні пропозиції конкретних проектів із фокусом у кожному регіоні.
- Сконцентрувати основну інформацію інвестиційного ринку України на одній платформі. 
- Розробити та продемонструвати потенційному інвестору типову покрокову дорожню карту реалізації проекту в Україні.  
- Показати інвестору карту реалізованих проектів та залучених інвестицій в Україні

Етапи проекту 

  1. Травень 2018 р. – формування ініціативної групи та розробка платформи. 
  2. Червень – липень 2018 р. – формування ініціативних груп у регіонах України, запуск платформи, пошук партнерів. 
  3. Серпень – вересень 2018 р. – наповнення платформи інформацією.
  4. Вересень – жовтень 2018 – просування платформи.

Бюджет проекту – 300 000 грн.  
 

Кобзар Сергей Александрович

ср, 05/09/2018 - 00:39

Бред. Все инвестпроекты в Украине коррупционные. Лучше уж это будет функция местных или областных советов.

Григоришин Роман Мирославович

ср, 05/09/2018 - 09:28

Сергій Олександрович! Щиро дякую за Ваш коментар. Справа в тому, що запропонована в ідеї Платформа ніяк не претендує на те щоб супроводжувати інвестиційні проекти зі сторони держави. Це майданчик для висвітлення стану справ і актуальних пропозицій в сфері інвестицій головна мета якого - показати потенційному інвестору: а) В кожному регіоні України є рентабельні та привабливі проекти в які можна інвестувати; б) по всій Україні вже зараз реалізовуються подібні проекти (можливо не так багато, але вони є).

З приводу корупційної складової то не бачу як це відображається на ідеї Інвестиційної Платформи.
Щиро дякую.

Рудаков Василь Петрович

У відповідь до від

вт, 05/15/2018 - 16:21

Саме цікаво, що більш менш нормальні програми, мають найнижчий рейтинг. І зовсім немає програм, про втілення нових винаходів і технологій, які мають найбільшу цінність і приносять максимальний доход. Як що сільське господарство приносить 10-25% доходу, то винаходи(чим займається Америка та Японія 100=200 до тисячі процентів. Тому без розстрілу чиновників корупціонерів не обійтись.Только пуля бюрократа может отрезвить....... І обов,язкова зміна всього устрою з дико капіталістичного на суспільно общинний лад зі зміною фінансово-банківської ростовщицької системи на систему радянського чи японського типу. І чим швидше, тим ліпше. Інакше ломежузи хамміти продадуть і нас і нашу землю.

Тодоров Василь Іванович

сб, 05/12/2018 - 21:28

Вітаю, друзі! Цей проект гарна нагода познайомитись багатьом активним громадянам України. Вперше в одному місці можна побачити і почути молодих лідерів. Але набагато більше ми зможемо зробити об'єднавшись і володіючи правильними знаннями і світоглядом,
Запрошую всіх на портал світоглядних новин "Народний оглядач", де вже багато років систематизуються і аналізуються прогресивні знання, які допоможуть змінити наше життя на краще. На порталі AR25.ORG кожен знайде цікаві статті, відео, практичні настанови для оновлення себе і свого оточення; кожен зможе знайти друзів і однодумців, з ким легко будувати нову Україну. Хай буде!
https://www.ar25.org/article/centr-startap-kultury-gartlend-i-yogo-pred…

Кобзар Сергей Александрович

нд, 05/13/2018 - 11:23

Без государственного контроля, а именно без контроля СБУ, все инвестпроекты это лишь грести деньги лопатой в ущерб людям. Проект реально не то.

Зорін Юрій Анатолійович

У відповідь до від

чт, 05/17/2018 - 21:16

Да возьмем Вас поработать в СБУ, не плачь. Но проект действительно напоминает проект А. Амелина о том, как хорошо будем жить при инвестициях. Но вот как их получить? Да и вообще, нужны ли они, если понять, что деньги - это всего лишь средство обмена.

Григоришин Роман Мирославович

У відповідь до від

пт, 05/18/2018 - 20:32

Пане Юрій. Інвестиції потрібні. Будь який економіст вам так відповість.

Зорін Юрій Анатолійович

У відповідь до від

сб, 05/19/2018 - 09:57

Будь-який – так. А от Сільвіо Гезель, Мілтон Фрідман, фінансисти двоконтурної системи Радянського Союзу та Федеральної резервної системи США, думаю, відповіли б інакше.
Уявіть собі ситуацію. Каналу ICTV потрібний Ваш фоліант для ефіру програми «Нові лідери». Але у Вас не має ручки, щоб його написати. Ви чекаєте інвестицій, щоб її купити. А інвестиції знаходяться десь в закритому сейфі. Але ручка, що Вам потрібна є у мене. А от мені потрібний папір, який є у Сергія. А от Сергію потрібна реклама на ICTV. Але доки він не продасть мені папір, щоб сплатити за рекламу, я не продам Вам ручку, щоб заплатити Сергію за папір. Всі чекають інвестиції! І тут, канал ICTV каже: “Слухай, Сергію, ми тобі запустимо рекламу, якщо віддаш папір Юрію, а він, в свою чергу, віддасть ручку Роману. І тоді Роман напише свій проект і ми зробимо ефір. І все запрацювало. А інвестиції нехай собі і продовжують лежати десь у сейфі.
Це найпростіша форма бартеру, що виникла при дефіциті грошової маси і оформлена шляхом підписання 4-х сторонньої безгрошової угоди . В разі, якщо б «ланцюг» складався з більшої кількості осіб, канал ICTV зміг би випустити переводний вексель, чи клубний сертифікат, навіть кріптовалюту, - взагалі-то будь-який натуральний чи цифровий виріб, який би всі учасники «ланцюга» домовилися приймати в якості оплати угоди обміну.
Це все є поняттям «Вільні гроші». Можете подивитися на дозвіллі:
https://youtu.be/wZMUPE93hxQ
А щодо іноземних інвестицій… Подумайте самі, чи зацікавлені іноземці в тому, щоб Україна виготовляла товари та послуги, що складуть конкуренцію іноземним аналогам і потенційно можуть загрожувати їхніми виробникам? Всі іноземні інвестиції йдуть на погашення попередньо наданих, щоб створити величезну боргову залежність, щоб потім за безцінь вивозити сировину, енергію та ті товари, виробництво яких екологічно небезпечно виробляти в їх країнах. А ще, навіщо використовувати німця на сільгоспроботах, якщо є дешева робоча сила з України? Німцю треба сплачувати 2500 євро, а Українцю за таку ж саму роботу лише 350-500. Та німцю краще бути адвокатом, чи лікарем, чим збирати яблука, чи мити посуд.
Валютні інвестиції потрібні для закупівлі основних засобів, предметів, та технологій, яких не має в Україні. Інвестиції не даються «на шару» - їх треба віддавати. Поставте себе на місце іноземного інвестора і для себе дайте відповідь на запитання «А чого я хочу з України»?

Григоришин Роман Мирославович

У відповідь до від

нд, 05/20/2018 - 11:29

Дуже цікава позиція. Вона мені імпонує. Тільки є одне але. Ви написали негативну сторону державних інвестицій чи позик від міжнародних донорів. А проект нашої команди зорієнтований в більшій мірі на кошти приватних інвесторів та спеціалізованих фондів. Тобто, на платформі ProUkraine.com групується інформація з пропозицією та демонструється інтерактивна карта із існуючими реально діючими проектами для того щоб зацікавити інвестора, дати йому якісну пропозицію в будь якому регіоні, показати на карті що вже зараз реалізовується ціла низка проектів і не все так погано.

Тобто, в йьому проекті ми не говоримо про великі державні інвестиції чи міжнародних донорів. Ми говоримо про інвестиції як вкладання коштів в комерційні проекти. І тут вже справа бізнесу, чи проект буде рентабельним чи ні.

Проте, від такого типу інвестицій більше плюсів - робочі місця, податки, приплив валюти із-за кордону...

Григоришин Роман Мирославович

У відповідь до від

пт, 05/18/2018 - 20:31

Пане Сергій. Моя позиція наступна - для росту економіки потрібен приплив фінансових ресурсів у державу. Держава звісно має здійснювати контроль.

Григоришин Роман Мирославович

нд, 05/13/2018 - 11:36

Олександе Володимировичу, дякую за запрошення. Уже вступив до групи. Працюємо.

Григоришин Роман Мирославович

нд, 05/13/2018 - 11:37

Василь Ванович, дуже дякую за коментар.

Григоришин Роман Мирославович

нд, 05/13/2018 - 11:41

Сергію Олександровичу, цей проект без багатьох складових (не тільки нагляд СБУ) не зможе мати 100% позитивного результату. Але ми говоримо на цьому проекті про те що може зробити громадське або бізнес середовище для зміни ситуації в державі. А вічне посилання на сбу, гпу, набу, корупцію і ще мільйон проблем в державі це для «диванної сотні».

Гуцу Володимир Миколайович

нд, 05/13/2018 - 11:57

Гражданина Украины прежде интересует собственный достаток (и я говорю о тех людях которые уже работают), менять надо налоговую нагрузку на граждан в сторону уменьшения, а если не уменьшения, то НДФЛ должен минимум 50% оставаться на местном уровне (в областном центре), а 50% в Киев.

Зорін Юрій Анатолійович

У відповідь до від

сб, 05/19/2018 - 10:01

А зачем вообще нужны внутригосударственные налоги, если государство само печатает деньги?

Шатній Олександр Вікторович

пн, 05/14/2018 - 23:45

Шановні лідери!
Для підкріплення спільних лідерських позицій пропонуємо об'єднання на базі Української Гільдії Активістів https://www.facebook.com/guild.org/ - незалежного об’єднання активних та суспільно свідомих громадян України, які прагнуть жити у чесній, стабільній, істинно європейській державі і які готові вже сьогодні її будувати своїми діями. Гільдія вже налічує більше 20 організацій і продовжує зростати. Сайт http://guild.org.ua/
З повагою, лідер Олександр Шатній

Гаврилюк Анастасія Василівна

ср, 05/16/2018 - 12:40

Шановний лідер!
Ми з Вами учасники телепроекту Нові Лідери і так вже вийшло, що наші проекти знаходяться в IT напрямку. Через деякий час хтось пройде далі, хтось ні. Тому створюю на фейсбуці групу IT напрямку, де ми зможемо об’єднатись, спілкуватись та ділитися своїми проектами, їх розвитком та вдосконаленням.

Приєднуйтесь.
https://www.facebook.com/groups/1634070796700104/

Давайте підтримаємо тих хто пройде далі. Можливо, тим Лідерам потрібні будуть Ваші знання, досягнення та ідеї.

Тіщенко Олександр Олександрович

чт, 05/17/2018 - 11:48

Привіт побратим, колега та учасник проекту. Запрошую тебе ознайомитись зі мною та моєю програмною метою.
Якщо в тебе є готовий план дій, але тобі не вистачає фінансування для його реалізації, то розміщуй усе у створеному мною сервісі ...Я Спонсор!, а я потурбуюся, що до буду надійшли твої Спонсори, меценати, грантодавці та/або інвестори

посилання на мою анкету
https://novilidery.com/lider/tisenko-oleksandr

посилання на мій Facebook
https://www.facebook.com/proproductionkievua

посилання на сервіс ...Я Спонсор!
http://smartresponsor.com/

З Повагою,
Олександр Тіщенко

без палких гасел та обіцянок

Загребельный Руслан Александрович

пт, 05/18/2018 - 08:55

Где родился. --Місто, селище чи село: Косів / Косівський район / Івано-Франківська область / Україна Рабочая специальность -- Державний службовець, посада якого належить до посад державної служби категорії 'А' або 'Б'.... Послали работать в Одессу. Смотрящий от партии " Удар" в Одессе. Новое лицо ??? Где. ???? кандидат -- мажор.

Григоришин Роман Мирославович

У відповідь до від

пт, 05/18/2018 - 20:46

Руслан, багато тексту мало суті нажаль. Якщо у Вас є якась конкретика то радий буду почути. А якщо Ви так просто обливаєте брудом то і таких людей треба у стрічці.

Загребельный Руслан Александрович

У відповідь до від

вт, 05/22/2018 - 22:37

Роман Мирославович ----- все это про Вас в нете. И фото с Кличком и статьи о Вас. Вы УЖЕ Лидер и работаете в гос. структуре. А Это песочница для начинающих игроков. Вы уже можете делать и силы для этого у Вас есть. У них нет.... Это как бы детский сад. А Вы выпускник ВУЗа. Ну что разве пиара тут...

Садома Сергій Миронович

вт, 05/29/2018 - 11:38

Який талановитий!!!! А голоси накручені на російських рекламних сайтах - та сама "гречка" тільки по сучасному(2.5рубля за голос). Написав про порушення правил в Нагладову раду. Майбутній депутат, *ля!

Григоришин Роман Мирославович

вт, 05/29/2018 - 21:20

Сергій Миронович, прошу Вас надати підтвердження своїх звинувачень. Буду дуже вдячний.
Незнаю, що там з інформація про рекламні сайти, але по 2,5 рублі за голос - це сильно. Враховуючи, що голосувати можна тільки з України.

Виталий Лохматов

вт, 05/29/2018 - 22:28

Не с того начинаете "Новый лидер" Роман Мирославович http://prntscr.com/jo7xw5 , потом будете за гречку голоса покупать, что бы добраться до кормушки.

Садома Сергій Миронович

У відповідь до від

ср, 05/30/2018 - 00:00

Таких сайтов для накрутки обнаружил 3 штуки, где фигурирует кандидат. Больше и не искал.

Григоришин Роман Мирославович

вт, 05/29/2018 - 22:49

Мені нічого не відомо про дане посилання. І мені здається, що дуже справедливо коли ти набираєш 700 голосів, їх перевіряють та підтверджують, а потім хтось викидає таке замовлення і тебе збивають.

Садома Сергій Миронович

У відповідь до від

ср, 05/30/2018 - 00:06

Доведіть справу до кінця, знайдіть замовника! І цю скотину ми "заклєймім позором"!

Банах Дмитро Володимирович

ср, 05/30/2018 - 20:17

А чи не думали Ви пане Романе, про те, що насправді жодні інвестиції із за кордону Україні не потрібні. Впевнений, Ви і так знаєте, що більшість із них це легалізація українських коштів у красивій обглртці іноземного капіталу і офшорів із метою їх захисту! Чи не краще працювати над легалізацією українських грошей, котрі «лежать під матрацами». Може, насправді, новим лідерам, якщо вони дійсно нові, спробувати зробити прорив у цьому напрямку? Почати із базових речей - так звана «нульова декларація» усіх без виключення громадян України, тобто повна легалізація усіх доходів і майна, звичайно із сплатою податків, ну і друга базова, але надзвичайно важлива річ - непорушне, священне право власності! От це був би прорив! Оце були б інвестиції. Розумію, що це надзвичайно важко. Пам‘ятаєте, як було після декларування чиновниками? Які «круглі очі» були у Європи і Світу?))) А тепер уявіть таке декларування усіх громадян України! Та Світ помре від заздрощів! Ми інвестувати зможемо самі куди завгодно!))) Що до речі зараз і відбувається, впевнений, Ви розумієте про що я. Як Вам ідея? Не дякуйте!)

Заморій Сергій Олексійович

ср, 05/30/2018 - 20:53

Увага! Шахрай! Накручуе голоси! Голоси накручені на російських рекламних сайтах - та сама "гречка" тільки по сучасному(2рубля за голос). Написав про порушення правил в Нагладову раду. Майбутній депутат, *ля!

Григоришин Роман Мирославович

ср, 05/30/2018 - 21:55

Сергій Олексійович. По стилю повідомлення ви дуже нагадуєте Садому Сергія в коментарях вище. З приводу якихось російських сайтів відповів вище.

Садома Сергій Миронович

У відповідь до від

чт, 05/31/2018 - 01:56

Так, це мене процитували, а Ваш стиль нагадує(100%) стиль "гречкосіїв". Голосування за ваші гроші так і продовжує працювати на російських рекламних сайтах по сьогоднішній день.

Брайко Олена Сергіївна

ср, 05/30/2018 - 23:50

справді накручуе голоси! оце лідери уже на єтапі голосування так дурять, а далі що буде? це жах ! обличчя нові а методи старі!

Яценко Павло Олександрович

чт, 05/31/2018 - 11:13

В Украине есть миллионы болот, озер и рек, которые колоссально замулены. Можно убить двух зайцев. Раскрутить эту тему на медиа, чтобы не мешали чиновники,вычищать эти озера, болота и реки от ила и удобрять им поля и сады. Два плюса содной работы: озера чистые, поля удобрены натуральным высококачественным удобрением, и прибыль компании!
Как Вам проект? И сырье и покупатели расположены в стране! А потом туристический бизнес поднять на чистых озерах и реках. Разведение рыбы и т.д. Возрождение экологии. Тут много потенциально интерчных напоавлений выплывает.

Якщо хочеш поставити запитання Лідеру   зареєструйся   увійди

Громадська наглядова рада