Петрова

Петрова Анна

Вік
31
Київська
Київ
Біографія

Освіта

  • Київський національний економічний університет, факультет міжнародної економіки та менеджменту. Магістр за спеціальністю бізнес-адміністрування (червень 2009). Бакалавр в міжнародній економіці та менеджменті (червень 2008).

  • Гімназія 117 ім. Лесі Українки, Київ, Україна. Спеціалізація: мови - англійська, німецька, французька (липень 2004).

Навики

  • Лідерський тренінг “Крок в майбутнє”.

  • Юнацька лідерська програма.

  • Глобальна лідерська програма.

  • Управління проектами.

  • Фінанси, тайм-менеджмент.

  • Маркетинг, PR, HR.

  • Фандрайзинг.

Нагороди

30 Forbes under 30. Була  у списку серед молодих та креативних лідерів України та перебувала на обкладинці "Forbes" із двома іншими молодими підприємцями.

Titan of the Future. Communication Davos Forum in Ukraine. Отримала нагороду лідер майбутнього.

AIESEC alumni award. Нагорода випускників за вплив та підтримку організації.

Startup Ukraine. Проект року на конкурсі бізнес-талантів в Україні.

Startup Ukraine. Запуск року конкурсу Amway у сфері жіночого підприємництва.

Посилання на повний текст резюме кандидата.

Економіка
Ідея змін

Мета

Підвищити рівень економіки України через розвиток підприємництва.

1. Розвиток малого та середнього бізнесу в Україні, завдяки чому можливе підвищення рівня ВВП, збільшення робочих місць, підвищення рівня само-зайнятості населення, підвищення рівня відповідальності.

2. Боротьба з безробіттям через підприємництво: кожний новий бізнес здатен забезпечити робочими місцями від 3 до 200 людей..

3. Формування культури підприємництва в Україні: пропагувати цінності ведення бізнесу в умовах win-win для кожного учасника процесів,
чесне, екологічну роботу.

Вважаю, що саме підприємці малого та середнього бізнесу здатні сприяти економічному розвитку країни.

Щоб досягти мети, у мене є три ресурси:

1. Перший освітній центр підприємництва Startup Ukraine, що буде навчати як створювати бізнес українців.

Наша мета - це навчити мінімум 100 тисяч підприємців, з яких 50 тисяч створять свій бізнес, і візьме мінімум по три людини на роботу. Тобто, в результаті отримати 150 тисяч робочих місць. Ми хочемо, щоб відсоток ВВП України істотно виріс, щоб товари та послуги Made in Ukraine ставали більш впізнаваними і цінними за кордоном.

2. Global Entrepreneurship Network, що забезпечить підтримку міжнародної спільноти, проводитиме міжнародний тиждень підприємництва в Україні. У 2016 році стала офіційним представником Global Entrepreneurship Week в Україні. Це означає, що тепер в 2017 в нашій країні пройде тиждень підприємництва за сприяння Global Entrepreneurship Network Ukraine і Startup Ukraine. Global Entrepreneurship Week проходить у 160 країнах світу. Вона об'єднує велику спільноту людей, які пов'язані ідеєю підприємництва і вірять у те, що саме малий і середній бізнес змінює економіку і розвиває світ.

3. Особистий приклад: я, як транслятор цінностей створення бізнесу

Посилання на презентацію програмної мети кандидата.

 

Кобзар Сергей Александрович

ср, 05/09/2018 - 01:04

Ни о чем. Экономику все равно переводить на местное самоуправление.

Рудаков Василь Петрович

У відповідь до від

вт, 05/15/2018 - 16:23

Саме цікаво, що більш менш нормальні програми, мають найнижчий рейтинг. І зовсім немає програм, про втілення нових винаходів і технологій, які мають найбільшу цінність і приносять максимальний доход. Як що сільське господарство приносить 10-25% доходу, то винаходи(чим займається Америка та Японія 100=200 до тисячі процентів. Тому без розстрілу чиновників корупціонерів не обійтись.Только пуля бюрократа может отрезвить....... І обов,язкова зміна всього устрою з дико капіталістичного на суспільно общинний лад зі зміною фінансово-банківської ростовщицької системи на систему радянського чи японського типу. І чим швидше, тим ліпше. Інакше ломежузи хамміти продадуть і нас і нашу землю.

Тіщенко Олександр Олександрович

чт, 05/17/2018 - 14:38

Привіт побратиме, колего учасник проекту. Запрошую тебе познайомитись зі мною та ознайомитись з моєю програмною метою.
Якщо в тебе є готовий план дій, але тобі не вистачає фінансування для його реалізації, то розміщуй усе у створеному мною сервісі ...Я Спонсор!, а я потурбуюся, що до буду надійшли твої Спонсори, меценати, грантодавці та/або інвестори

посилання на мою анкету
https://novilidery.com/lider/tisenko-oleksandr

посилання на мій Facebook
https://www.facebook.com/proproductionkievua

посилання на сервіс ...Я Спонсор!
http://smartresponsor.com/

З Повагою,
Олександр Тіщенко

Зайчик

чт, 05/31/2018 - 22:58

де знаходиться кнопка проголосувати?

Ясінський Олександр Андрійович

нд, 10/21/2018 - 00:59

Перший раз подивився цей телевізійний проект! Був у "дикому задоволенні"!!!
Нарешті стало видно РЕАЛЬНІ!!! кроки для поліпшення соціального життя НАРОДУ УКРАЇНИ та протидії "Агресії Росії з її гібридною війною"- проти УКРАЇНИ та нації Українців в цілому.
СЛАВА УКРАЇНІ!

Закоржевський Олександр Володимирович

У відповідь до від

ср, 10/24/2018 - 21:59

Проти украiнцiв Росiя не воюе, вона воюе проти США за розподiл сфер геополiтичного впливу. Украiна це майже труп над яким полiтики б"ються як зграя ворон за те кому бiльше мертвечини достанеться. Скоро так званi "вибори" (без вибору) в ходi яких новI зголоднiлI ворони будуть намагатися вiдiгнати вIд трупа Украiна ворон якi сидять на ньому зараз i намагаються побiльше з"iсти поки Iх не прогнали

Закоржевський Олександр Володимирович

ср, 10/24/2018 - 21:47

Суцiльна абстрактна демагогiя. I чим будуть займатися пIдприемцi? Торгувати? Так торгашiв уже й так розвелося що плюнути нiкуди.Краще б легалiзували проституцiю наприклад-i самозайнятIсть населення пiдвищилась би,i робочих мiсць з"явилось набагато бiльше нiж 150 тисяч,i туристична привабливiсть Украiни зросла б,що призвело до збiльшення надходжень у бюджет.

Якщо хочеш поставити запитання Лідеру   зареєструйся   увійди

Громадська наглядова рада