Заславець

Ірина Заславець опинилася в зоні ризику

26 жовтня

У другому прямому ефірі “Нових лідерів” проект покинули одразу два учасники - Сергій Бреус і Олександр Славський.

Однак і учасниця проекту Ірина Заславець потрапила в зону ризику, набравши майже однакову кількість голосів від глядачів з вибувшим учасником.

Сергій Бреус, який покинув проект, набрав 7, 82%, а Ірина - 7, 93%.

Прямий ефір був присвячений перевірці учасників на детекторі брехні. Ірина Заславець стала єдиною учасницею, яка не проходила перевірку.

За словами експерта, фізичний стан жінки після лікування раку не дозволив це зробити.

Але Ірина зазначила, якщо матиме можливість, то обов'язково пройде перевірку на поліграфі, щоб всі впевнились у щирості її слів.

Заславець прийшла на проект “Нові лідери” з метою рятувати українців в Україні, створивши дієву систему трансплантації органів.

У прямому ефірі її звинуватили в тому, що у своїй презентації на проекті, вона використала відео з дівчинкою, яка померла, а мама заборонила оприлюднювати матеріали. Після програми Ірина прокоментувала, які висновки для себе зробила:

- Цей ефір був спокійніший, ніж попередній, однозначно було легше. Висновок для мене - відразу відповідати на запитання, тому що я сподівалась, що мене не переб’ють і дадуть змогу поговорити і я би чіткіше сформулювала цю відповідь. Оскільки я зовсім не розумію того, як голосують глядачі і чим вони керуються, я не знаю, чого очікувати від наступного ефіру. У своїй темі я розумію, що, на жаль, люди, які мали б йти до однієї мети і дивитися в один бік, починають встромляти палки в колеса, незрозуміло для чого. І як на мене це дуже шкодить, я б хотіла, щоб цього не було. Я сподіваюсь, що суспільство зробить правильний висновок в тому, що відбувається і не буде піддаватись на провокаційні меседжи кількох людей, які мені або заздрять, або я їм чомусь не подобаюсь.

Нагадаємо, що програму покинули Сергій Бреус та Олександр Славський.

- Я не уявляю , чого їх не підтримали. Сергій Бреус для мене взагалі є зразком того, яким має бути лідер. Так само і Олександр Славський є дуже достойною людиною. У мене немає жодних аргументів, чому, - прокоментувала Ірина Заславець вибір телеглядачів. 

До слова, переглянути ефір можна тут.

Інші новини

Громадська наглядова рада