єв

Лідер Костянтин Євтушенко: електрокари та альтернативна енергетика

6 червня

Сьогодні познайомимо Вас із Костянтином Євтушенком - це він домігся, аби знизили податки на ввезення електрокарів. Він впроваджує альтернативну енергетику і мріє, аби наша держава стала енергонезалежною. А ще шукає однодумців, які так само вірять у майбутнє і економічний успіх України.

Костянтин один з перших почав популяризувати в Україні електромобілі і кілька років домагався зниження податків на них - йому це вдалося. Завдяки торішнім законодавчим змінам ввозити електрокари стало на третину дешевше - таких пільг немає навіть у Європі. 

Після зменшення податків кількість електрокарів в Україні подвоїлась. Ці автомобілі – не лише комфорт та економія, а й потужний прорив. Вони щадять екологію і наближають енергонезалежність держави.

- Попри неприємно малу частку альтернативної енергетики в Україні – менше 2% – перспективи у держави величезні. У нас не лише природні ресурси, а й мудрі голови, які вже впроваджують інновації у цій сфері, - переконаний Костянтин Євтушенко.

Разом з командою Євтушенко збирається шукати в регіонах тих, хто може змінити країну. Комусь – бракує знань, щоб довести свою розробку до фінішу, комусь фінансів, а хтось просто не знає, куди постукати.

Я переконаний, що десь в Житомирі є другий Елон Маск. В Одесі він точно є - я з ним зустрічався. Є хтось, хто може створити другий гугл, тільки вже не гугл, а щось більше, іноваційніше. Можливо в віртуальній реальності. Можливо хтось вже це робить. Я просто хочу їх знайти. 

Нагадаємо, що вчора писали про Олексія Паращенко – автора проекту Безкоштовний спорт дітям. 

Читайте: Що пропонують Лідери для туризму та екології?

Дивіться детальніше у сюжеті Фактів ICTV:
 

Інші новини

Громадська наглядова рада