Бородін

Максим Бородін потрапив у номінацію на виліт

19 жовтня

18 жовтня пройшов перший прямий ефір телевізійного проекту “Нові лідери”. Учасники проходили складні випробування та боролись за першість.

За результатами голосування, в номінацію на виліт потрапив Максим Бородін та Ростислав Зауральський.

Глядачі мали змогу проголосувати за свого фаворита, якого бажають далі бачити у проекті.

З мінімальним відривом переміг Максим Бородін - 50,9 і 49,1%.

Як саме це відбувалось дивіться тут:

Після ефіру Максим Бородін, який бореться з екологічним забрудненням промислових міст України, поділився своїми враженнями від номінації:

- Конкуренція була рівною. У цій ситуації вийшло не зовсім справедливо, тому що проект був створений для того, щоб показати, що нові лідери повинні користуватися новими методами, але, на жаль, показує, що люди поки готові лише до старих методів в питаннях голосування.

- У мене є принципи, яких я дотримуюсь. Якщо я вважаю, що в певній ситуації хтось був більш ефективним, ніж я, то я готовий про це говорити прямо, навіть, не дивлячись на те, що це вдарить по мені. Так і в політиці має бути, якщо люди бачать, що хтось ефективніший від них, треба давати їм дорогу вперед і просто не заважати робити те, що вони роблять краще, ніж ти.

Читайте: Олександр Богуцький про нових лідерів і відповідальність вибору

Також Бородін висловився щодо свого конкурента:

- Так трапилось, і провини Ростислава в цьому немає. В інших умовах, де була б його тема, він би зайняв лідируючі позиції. В тих умовах, в яких ми опинились, було дуже важко повноцінно себе розкрити і показати, на що здатен.

До слова, Ростислав Зауральський покинув проект “Нові лідери”.

Інші новини

Громадська наглядова рада