Максим Несміянов

Максим Несміянов - головний біль несумлінних продавців

30 травня

Максим Несміянов - відомий активіст, що відстоює права споживачів. Хлопець розповідає, що людей постійно обманюють і хоче це змінити! Тому Максим і вирішив взяти участь у другому сезоні «Нових лідерів».

Проблема споживачів

Пані Світлана поставила бойлер у квартирі, бо гарячу воду постійно відключали у її районі. Однак працював він лише півтора року.

Спочатку він почав підкапувати, а згодом взагалі зламався. Сантехнік сказав, що це брак бачка - розповіла Світлана.

Гарантійний термін, ще не скінчився, тож пані Світлана звернулася до магазину, та там жінці поспішили відмовити у ремонті.

Світлана зрозуміла, що справедливості їй не домогтися, тому звернулася до Максима Несміянова - відомого активіста й захисника прав споживачів.

ЧитайтеТОП-25 від Відбіркового комітету

Несміянов - головний біль несумлінних продавців.

Він регулярно влаштовує рейди у громадському транспорті, заправках, закладах харчування та інше. Усе це, він робить для того, щоб виявити порушення та попередити споживачів.

У нашій країні таке поняття як “права споживачів” просто не існує . Якщо ви подивитесь, що відбувається на прилавках, що насправді вам продають, якої якості техніка, то складеться думка, що ви - не громадянин, а якийсь матеріал, що не потрібен цій країні.

Мета лідера

Шляхом інформаційних кампаній, навчити українців захищати свої споживчі права. А також, змусити органи влади відповідальніше контролювати дотримання цих прав.

Я подався на проект Нові лідери, щоб повернути споживачам права. У мене величезна кількість скарг, коли просто людині відмовили у допомозі.

Що ж сталось із Світланою

Разом із Максимом вона пішла до сервісного центру. Працівники, злякавшись експерта та камер і попросили жінку ще раз написати заяву, яку пообіцяли розглянути.

Ми спробували індивідуально вирішити цю проблему і я надіюсь, що нам вдастся! У будь-якому випадку є й інші методики і ми будемо боротись, допоки не переможемо.

Нагадуємо, недавно вийшло інтерв'ю з Лідером Юлією Дрюк-Ілляшенко.


 

Інші новини

Громадська наглядова рада