Юля

Іпотека під 5% - рішення проблеми житла для переселенців від Юлії Дрюк-Ілляшенко

28 травня

Юлія Дрюк-Ілляшенко -  учасниця проекту "Нові лідери", голова правління Громадської організації «Мій.Дім.Юа»

Зустріч із Новим лідером була у парку на Троєщині. Запросити знімальну групу додому Юлія не може, бо семе переїжджає з однієї орендованої квартири до іншої.

Що відбулось із Юлею

До війни Юлія з чоловіком Віталієм мали власне помешкання на окупованій територій у Макіївці. Звідки довелося тікати похапцем.

Дуже запам’ятав той момент, коли був вибух і я спросоння заскочив під ліжко. Юля поїхала раніше, а я добирався останнім вагоном, тому що сказали, що більше поїздів не буде - розповів чоловік Юлії Віталій Дрюк

Читайте: Оголошено ТОП-25 від Відбіркового комітету

Проблема

Найголовніша проблема - це фінансування. Держава зараз неспроможна повноцінно фінансувати житлові програми для молодих сімей.

Ті, кого війна вигнала на вулицю, опинилися просто неба вруге. Уже із власної волі. 10 днів голодування під Кабміном. Але і це допомогло лише частково.

Тоді Юлія й вирішила самотужки взятися за квартирне питання для переселенців та молодих сімей і створила громадську організацію і благодійний фонд.

Єдність дуже потрібна українцям. Тому що, коли ми єдині, то нас ніхто не зможе поділити на схід та захід.

Іпотека під 5%

Юля мріє назбирати мільйон гривень, щоб запустити вигідну програму іпотеки під 5% для переселенців і молоді. Щоб про її ідею дізналися якомога більше людей, дівчина пішла на проект Нові лідери.

Наразі дуже високий показник міграції за кордон, бо люди шукають кращої долі на чужині. Ми гадаємо, що цей проект допоможе розбудувати державу і повернути українців на Батьківщину.

Нагадуємо, недавно вийшло інтерв'ю з Лідером Ольгою Василець.




 

Інші новини

Громадська наглядова рада