айвазовська

Ольга Айвазовська: Нові лідери знайдуть українців, які за 5-10 років замінять політичну еліту

23 квітня

22 квітня Ольга Айвазовська в ефірі програми Свобода слова отримала від ведучого Вадима Карп’яка неочікуване запитання стосовно проекту Нові лідери.

- Чи вважаєте ви, що є достатньо людського потенціалу в Україні для того, щоб вибрати і виростити нових лідерів для оновлення політичної системи? - запитав Карп’як.  

Ольга Айвазовська переконана, що людський капітал в Україні не відкритий, але без політичної освіти і просвіти нам буде дуже складно.

- Хочу подякувати вашому каналу і StarLightMedia в цілому за те, що протягом виборів ваші журналісти робили колосальну кількість інформаційно-просвітницьких сюжетів не про порушення, а про те як їх запобігти і як скористатись виборчими правами, поширювали ролики соціальної реклами.

Читайте: Покрокова інструкція як заповнити анкету

А проект «Нові лідери» фактично є новим етапом, де ми не в цілому статистично розповідатимемо, як скористатись виборчим правом, а пояснюватимемо, що таке права в цілому, що таке лідерство, і що таке змістовна участь у політичних процесах.

Що таке полісі, що таке стратегія, що таке найближчі кроки для реалізації цих стратегічних завдань.

- Очевидно, що це не буде проект «Танці з зірками», напевне, у нього не буде такої великої аудиторії, як у розважальних проектах, але ми переконані, що крок за кроком, рік за роком ми знаходимо нових зірок, які можливо, через 5-10 років замінять політичну еліту, але вже якісну.

І, однозначно, це не політичний проект на наступні парламентські вибори. Кожен вільний обирати брати в них участь чи ні., - прокоментувала Ольга Айвазовська.

Нагадаємо, що раніше ми детально пояснювали, що таке policy.

 

Інші новини

Громадська наглядова рада