Терехова

Потрібно будувати систему, де не буде можливості обманювати - Марія Терехова

18 вересня

Під час щорічної Ялтинської зустрічі Нові лідери спілкувалися з колишнім президентом Польщі (1995-2005 рр) Олександром Квасневським про Україну, про те, які потрібно вживати заходи, щоб поліпшити її майбутнє, а також про досвід Польщі, який може бути корисним для нашої держави.

Марія Терехова після розмови з Квасневським зазначила, що потрібно будувати систему, в якій люди не матимуть можливості обманювати або наживатися незаконним шляхом.

- Найголовніше, як на мене, шукати людей зі споконвічними цінностями. Якщо в системі цінностей це неприпустимо, то при всіх спокусах людина не буде цього робити, - говорить Марія.

Крім того, за її словами, потрібно обов’язково змінити систему контролю у сфері бізнесу.

- Виглядатиме так: вибудувати контроль, в якому не буде відвертих дурниць у системі. Постійний моніторинг, тому що час змінюється, - розказує Марія.

Лідер наголосила, що процеси постійно потрібно налагоджувати, особливо в малому та середньому бізнесі: бути постійно всередині них, змінювати та доповнювати, тримати руку на пульсі.

Читайте: Політика - засіб досягнення мети, а не ціль - Сергій Бреус про YES.

Марія також зазначила, що, послухавши виступ президента-директора каналу ICTV Олександра Богутського, вирішила створити власну програму на радіо, де розмовлятиме з різними підприємцями і ділитиметься своїм досвідом.

Крім того, Марії сподобалась лекція Іларіонова, який говорив про тиранію, звідки Росія не може вибратися.

- Навіть при всій демократичності України потрібно бути дуже уважними. У будь-який момент може трапитися з ким завгодно, - каже жінка.

Марія наголосила, що для неї це була найглибша думка всієї конференції, і завдання тепер шукати діалог, щоб змінити систему зсередини.

Нагадаємо, Марія Терехова має план, як підняти легку промисловість в Україні.

Інші новини

Громадська наглядова рада