відбірковий комітет

Таміла Ташева залишає Відбірковий комітет. Хто замість неї?

11 червня

У команді Нових лідерів відбулись зміни, а саме член Відбіркового комітету Таміла Ташева виходить із Відбіркового комітету, тому що йде  на вибори до Парламенту у складі партії Голос.

Чому саме зараз?

Всі, хто знають мене за діяльністю Крим_ SOS протягом останніх 5 років можуть підтвердити – для мене справою життя є Крим. Його повернення і полегшення тих страждань, які випали на людей, що живуть в умовах окупації, переслідуються окупаційною російською владою в Криму. 

Розумію, що в межах громадської організації я з командою зробила дуже багато, але потрібно пробувати вирішувати системні питання, і робити це у команді однодумців.

Ще хочу зазначити, що рішення приймала довго, і остаточно переконали мене друзі кримські татари. Це молода плеяда кримськотатарських діячів різних сфер — які радили, переконували і підтримували,— прокоментувала своє рішення Таміла Ташева 

 

 

На місце Таміли Відбірковий комітет залучив Юлію Тищенко - голову ради Українського незалежного центру політичних досліджень.

тищено

 

Мені дуже подобається філософія цього проекту, адже це великий шанс для людей розповісти про свою ідею всій країні.

Також проект має просвітницьку діяльність, який доводить нашим громадянам, що справжня справа чи процес формування  політики — це клопітка  і конструктивна річ, яка має враховувати різні інтереси громади.

Тому від другого сезону я чекаю потужної конкуренції  ідей і ми, як Відбірковий комітет намагатимемось сповна розкрити наших учасників, — розповіла Юлія.  

ЧитайтеЛекція від Сергія Гайдая: як ефективно презентувати ідею

Юлія закінчила Філософський факультет Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченка, аспірантуру Інституту філософії НАН України.

Працювала в АП, апараті РНБО, Національному інституті стратегічних досліджень при Президентові України. Формувала та реалізовувала понад 40 проектів, спрямованих на становлення і розвиток демократичних інститутів в Україні, організацій громадянського суспільства, аналіз виборчих процесів, політику ідентичності, міжкультурні комунікації.

Також працювала у різних робочих групах, зокрема РГ Конституційної комісії стосовно розробки пропозицій змін до 10 Розділу Конституції України, АР Крим.

В 2010 – 2018 керівник моніторингових та дослідницьких, діалогових проектів УНЦПД щодо
ситуації в Криму в рамках ініціатив UNDP, ВНКМ ОБСЕ (організація системи моніторингу,
координація та проведення досліджень в сфері мовної політики, децентралізації, прав
національних меншин, комунікації влади та громади на підконтрольних територіях).

Засновниця Національної платформи «Діалог про мир та безпечну реінтеграцію» 2018 рік.

Нагадуємо, ведучим другого сезону Нових лідерів буде Павло Казарін.   

Інші новини

Громадська наглядова рада