ФОТО

Відомо, хто стане ведучим другого сезону на проекті Нові лідери

21 травня

Ми довго чекали, щоб повідомити про нового ведучого на проекті “Нові лідери 2”. Цьогоріч ним стане публіцист, відомий український журналіст та ведучий на телеканалі ICTV Павло Казарін.

Павло Казарін - відомий блогер, філолог-літературознавець та ведучий шоу для жайворонків “Ранок у великому місті” на телеканалі ICTV.

У соціальній мережі Facebook Павло має більше 47 тисяч підписників.

Павло Казарін стверджує, що телепроект “Нові лідери” - це хороший дзвіночок для сучасного суспільства.

Проект створений для пошуку українських революціонерів. Прекрасний спосіб допомогти цілеспрямованим українцям заявити про себе, свої ідеї та допомогти з іх реалізацією.

Читайте: Хто увійшов до складу Відбіркового комітету другого сезону проекту Нові лідери

 

– Україна – це держава, у якій волонтери, громадянське суспільство, небайдужі люди роблять дуже багато для країни. Тож, по-перше, надзвичайно важливо, щоб цей колективний український рух розумів, що  його проекти готові підтримувати.

А по-друге, цій спільноті важливо мати під рукою той самий мегафон, за допомогою якого можна докричатися до величезної кількості українців. Проект дає можливість реалізувати ці дві сторони. «Нові лідери» – це історія про соціально відповідальне телебачення, – розповів ведучий.

Павло Казарін з Криму. Переїхав до столиці у 2014 році, а вести ефіри українською почав лише два роки тому.

Тому рівень володіння рідною мовою став однією з причин, чому Павло не одразу погодився бути ведучим проекту:  

– Я переїхав до Києва із Сімферополя у 2014 році. Крим був русифікованим простором - моє покоління вивчало українську у школах і вузах, однак майже не використовувало її в побуті.

Тому засвоєння розмовної української для мене почалося вже тут, у Києві. Я розумію, що мій словниковий запас менший, ніж у багатьох колег. Однак відомо, що шлях до "хорошої" української завжди лежить через "погану" українську.

Можна знайти сотні причин для виправдання своєї російськомовності, однак усе це - лише відмовки. Якщо ти не будеш пробувати, якщо будеш думати, що тобі не вдасться - ти ніколи не станеш кращим.  

Наразі голосування за 50 нових лідерів триває.

Нагадуємо, що ознайомитися з ідеями кандидатів та обрати лідера свого можна за посиланням до 23 травня.

Інші новини

Громадська наглядова рада