ь

У лідерів, які намагаються виїхати лише на харизмі, мінімум шансів - Юрчишин

19 серпня

Друга доба інкубації проекту “Нові лідери” пройшла ще більш насичено, ніж перша. Про свої враження від другого дня відбору десятки найкращих учасників проекту на сторінці Facebook написав виконавчий директор Transparency International Україна Ярослав Юрчишин.

Висновки по ходу:

- на тлі тотального рукозаламування про виїзд найкращих за кордон чи у міста, у нас є приклади і повернення з-за кордону і побудова успішних проектів тут, і обрання села як місця своєї реалізації;

- у нас просто бомбезно сильні люди, перш за все жінки, які після важких випробувань не лише відновлюються, але й ведуть за собою інших.

Також у дописі він зазначив, що учасники проекту, які намагаються виїхати лише на харизмі, мають мінімум шансів. Бо аудиторія дуже чітко реагує на нещирість і намагання сподобатися.

— Є популісти, які знають простий шлях, але в конфігурації "виборці + експертне журі" шанси у них мінімальні, - написав він. 

Читайте також: СИЛЬНІШІ, НІЖ ОЧІКУВАВ - ПЕРШІ ВРАЖЕННЯ ВІДБІРКОВОГО КОМІТЕТУ

Нагадаємо, член Відбіркового комітету, Голова Правління, Координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська прокоментувала, на яких лідерів звертатимуть увагу та які критерії відбору у десятку кращих учасників проекту. 

Інші новини

Громадська наглядова рада