ідеї

Які рекомендації щодо власної ідеї на проекті Нові лідери

26 березня

Головна ідея – документ, у якому задекларована твоя власна суспільно-важлива ідея національного масштабу. Твоя програма дій: цілі, завдання, шляхи, а також методи їх реалізації з конкретними термінами.

Презентація твоєї ідеї може бути у форматі: .docs, .ppt чи .pdf. Не більше, ніж на 5-7 слайдів або 1-2 сторінки, де буде прописана покрокова реалізація, вказані чіткі терміни та розширений опис твого проекту.

Ти маєш по пунктам вказати напрямок проекту, яким чином він сприятиме розвитку країни, що для цього ти будеш робити та які ресурси використовуватимеш.

policy

  • Обставини задуму: місцезнаходження, дата створення, часові рамки його втілення, на якому етапі розвиток проекту, команда, концепція, фінансування, план запуску.
  • Маркетингова основа громадської зацікавленості (кілька вдалих прикладів з твоїми спробами), соціальний, екологічний чи економічний ефекти, якщо такі є.
  • Перспективність твого задуму, як пропозиція для інвесторів. З твоїм приблизним аналізом очікуваних покращень, чи проводилося тестування проекту (якщо так, описати результати), кінцева мета.

Читайте: Всупереч зрадофілам, вийшов приємний сюрприз. Нові лідери 2018 як це було

ТАБУ ПРОЕКТУ:

Заборонені Ідеї, в яких на меті: 

1. знищення незалежності України;
2. зміна конституційного ладу шляхом насильства;
3. порушення суверенітету і територіальні зміни держави;
4. пропаганда війни, насильства, комуністичного та\або нацистського тоталітарних режимів;
5. релігійна, расова, міжетнічна ворожнеча;
6. незаконне захоплення влади.

Анкета для участі за посиланням  - https://novilidery.com/leader_register

Інші новини

Громадська наглядова рада