Бодіков

Закладаємо фундамент соціального підприємства в eHealth: лідер Тимофій Бадіков

10 червня

Майже 100 осіб вже долучилися до Фейсбук-групи нашого проекту «Розвиток громадського здоров’я та підвищення якості медичного обслуговування».

Це лікарі, громадські діячі, керівники медзакладів, представники департаментів охорони здоров’я, експерти громадського здоров’я.

Вони вже сьогодні роблять свій внесок у закладання міцного фундаменту в розвиток майбутнього соціального підприємства у напрямку eHealth.

Ідея такого соціального підприємництва виникла в мене ще до участі в «Нових лідерах» і я радий, що проект відкрив мені нові можливості для її втілення.

За цей час, я та члени моєї команди провели низку зустрічей з фахівцями в сфері громадського здоров’я, ІТ та медицини.

ЧитайтеТоп-25 Нових лідерів 2 сезону від відбіркового комітету

Бодіков

Я вже долучив до обговорення проекту лікарів ФОП, представників громадських організацій. Кожна така зустріч допомагає вдосконалювати процес навчання штучного інтелекту та концепцію розбудови майбутнього соціального підприємства.

Продовжуємо отримувати заявки від активних людей, що хочуть долучитися до проекту, першими випробувати наш медичний чат-бот та сприяти масштабуванню ідеї.

Це люди, які вже сьогодні бачать потенціал нашого соціального підприємства в поширенні сучасних методів роботи у сфері громадського здоров’я; в формуванні та використанні медичної статистики; та, власне, у покращені роботи лікаря та медичної допомоги населенню.

Долучайтеся до проекту «Розвиток громадського здоров’я та підвищення якості медичного обслуговування». Підтримуйте мене в «Нових лідерах».

Давайте разом розвивати якісну медицину та здорову Україну!

Нагадуємо, проект Тимофія Бадікова ви можете переглянути на сайті Нових лідерів. 

Інші новини

Громадська наглядова рада