Алла Гонтар

Емоційна зустріч з Квасневським та велика кількість цікавих людей - Алла Гонтар про YES

17 вересня

- З 2004 року я мріяла потиснути руку Віталію Кличку - і вона здійснилася, завдяки YES. Мені не треба було слів, фраз. Коли ти мрієш про щось - це збувається, - каже Алла Гонтар.

Учасниця проекту “Нові лідери” поділилась з сайтом Факти ICTV враженнями та емоціями з 15-ї Ялтинської конференції.

Під час щорічної Ялтинської зустрічі Нові лідери спілкувалися з колишнім президентом Польщі (1995-2005 рр) Олександром Квасневським про Україну, про те, які потрібно вживати заходи, щоб поліпшити її майбутнє, а також про досвід Польщі, який може бути корисним для нашої держави.

- Багато цікавих людей. Наприклад, Квасневський, від якого ми почули побажання і його погляди. Високопосадовець, але говорить про емоцію і почуття. Навіть говорячи про своє президентство, Олександр ділився тим, що відчував на той момент, - згадує жінка.

Читайте: Дайджест досягнень лідерів: трансплантація органів та інноваційна економіка країни.

Алла також зазначила, що їй дуже сподобалась лекція міністра регіонального розвитку, який займається глибинним вивченням питання децентралізації.

- Дуже приємно, що в команді президента є прості люди, які говорять живими фразами, не завченими. Наприклад, Віталій Зубко - дуже жива і правдива зустріч була, - ділиться враженнями учасниця.

До речі, подивіться, що киянам та гостям столиці відомо про проект “Нові лідери”.

Нагадаємо, Алла Гонтар прагне розвинути видобування місцевих корисних копалин для забезпечення комунальних закладів та малозабезпечених верств населення.

Інші новини

Громадська наглядова рада