Оніпко

Не буду лукавити, мільйон мені дуже потрібний - Наталія Оніпко

19 листопада

15 листопада відбувся великий фінал національного телепроекту Нові лідери на ICTV.

Фіналісти розповідали, що вони зробили для реалізації свого проекту.

Також у студію запросили двох учасниць, які не виступали у фіналі Нових лідерів – Тетяну Кулешу та Наталію Оніпко.

Наталія Оніпко - керівниця благодійного фонду “Запорука”, засновниця онкологічного центру для дітей Дача. У ньому знаходиться шість сімей, але допомоги потребують 15.

Метою Наталії на проекті було будівництво центру побільше, щоб не орендувати будинки, а мати свій. Щоб зібрати гроші на будівництво, вирішила йти на проект "Нові лідери".

Наталія Оніпко розповіла, чому не продовжила боротьбу за мільйон у проекті.

Далі - пряма мова.

- Важко сказати, шкодую чи ні, що не пішла боротись далі. Проект співпав з початком будівництва центру “Дача” і я не могла покинути команду.

Не буду лукавити, мільйон мені дуже потрібний, тому що це конкретні речі , які ми б змогли зробити, наприклад, перекрити вікна чи поставити дах у цьому будинку. 

Я щаслива, що отримала медіа підтримку - зараз вона необхідна. 

Якщо люди дізнаються про “Дачу” то буде і фінансова, і волонтерська підтримка, але нам ще потрібно захистити "Дачу" і можливість пояснити сусідам та суспільству, що проект не несе ніякої їм загрози, що це звичайні діти і те, що у них немає волоссячка - це певний період. Вони не заразні. 

Коли говорять “Ваші діти удешевлять нашу нерухомість у рази, бо тепер біля нас буде центр з онкохворими дітьми і ніхто не захоче купити тут землю” - це боляче чути.

Мені хочеться, щоб у нашому суспільстві не існувало подібних стереотипів. Така неосвіченість людей мене негативно вражає.

Я, з одного боку шкодую, що не маю сьогодні мільйона, але думаю, що підтримка StarLightMedia дасть мені більше - великий інформаційний доступ до суспільства.

Також Наталія поділилась своїми враженнями від фіналу :

- Я, на жаль, не встигла проголосувати. Всі три проекти круті. Проект Максима мені імпонує. Взагалі питання екології мені близьке, тому що це здоров’я.

Сергій мені близький, як людина, бо він надзвичайно чесний і світлий, його проект важливий, все ж таки - це інновації.

Оля - сильна жінка, цікава, враховуючи те, що вона хотіла гроші віддати Зауральському, а це медицина, то відверто кажучи, якби у мене був телефон у руках, я б проголосувала за неї.

Я рада, що переміг проект Максима.

Читайте: Сусіди сказали, що їм тут мешкати все життя, не те, що нашим дітям - рік-два - інтерв’ю Наталії Оніпко

Нагадаємо, як пройшов сьомий ефір національного телепроекту "Нові лідери".

Інші новини

Громадська наглядова рада