1

Одна справа — придумати, інша — зробити: що кажуть лідери, які покинули проект Нові лідери

12 липня

Пройшов другий прямий ефір проекту Нові лідери. 

Учасники мали пройти надскладне завдання — перевірку на детекторі брехні. Ефір виявився непередбачуваним, нервово-емоційним та напруженим.

За результатами голосування телеглядачів з проекту вибувають Валерія Іонан та Олександр Гатіятуллін. 

Валерія Іонан прийшла на проект з ідеєю створення національної консалтинг-зони для підприємців малого та середнього бізнесу. 

Дівчина пройшла у ТОП-8, отримавши 67% від Відбіркового комітету та 65% підтримки українців. 

Повну версію презентації лідера можна переглянути тут.

— У мене є своє бачення, адже це все-таки програма проектів, а не політики, і дуже хотілось би, щоб змагання було не у форматі ток-шоу, а у форматі справ. Одна справа — придумати, інша — зробити, — каже Валерія.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Чи був у вас секс за гроші? Чи брали ви участь в нелегальних боях за кошти? Чи були ви членом злочинних угрупувань? Це лише частина питань, які мене запитували на детекторі брехні, який я проходила вперше в рамках програми Нові лідери Я рада, що з 4 питань, які були вибрані редакторською групою для ефіру, детектор показав, що я говорю правду на 3, проте я сказала правду на всі 4. Якщо цікаво - перегляньте ефір. З 7 учасників, двох детектор розпізнав, як тих, що відповідають правдиво на всі запитання. Вчора глядацьким голосуванням я та Саша покинули програму. Я дякую всім, хто голосував і підтримував, а також тим, хто не голосував, і дав можливість повернути собі вечір четверга:) Це класна програма і я дякую усій команді. В мене є своє бачення, адже це все-таки програма проектів, а не політики, і дуже хотілось би, щоб змагання було не у форматі ток-шоу, а у форматі справ. Одна справа - придумати, інша - зробити. Я щиро вболіватиму за всіх, хто залишився. Вболіватиму я за Володимира та Ірину та бажаю їм успіху! А я пішла 💋💋💋 #эфир #тв #ictv #novilidery

Публикация от Valeriya Ionan (@valeriya_ionan)

Олександр Гатіятуллін на проекті презентував ідею боротьби із жорстоким поводженням у місцях несвободи України. 

Лідер потрапив у ТОП-8 з підтримкою Відбіркового комітету у 65%, а від глядачів підтримка склала — 85%. 

Переглянути презентацію ідеї лідера можна за посиланням

— Я зміг донести до глядача, що нам потрібна ефективна система протидії катуванням та жорстокому поводженню у місцях несвободи. Місця несвободи — це не тільки в'язниці, а й лікарні та соціальні заклади, — говорить Олександр. 

Нагадуємо, з якими випробуваннями стикнулись лідери під час другого прямого ефіру на проекті Нові лідери 2

Слідкуйте за прямими ефірами Нових лідерів 2 щочетверга о 22:30 на телеканалі ICTV.

Інші новини

Громадська наглядова рада