1

Реабілітація майбутнього: проект Сергія Кузьміних

14 червня

Сергій Кузьміних хоче по всій Україні створити центри реабілітації для учасників бойових дій та для дітей з ДЦП. Наступний центр планує відкрити у Києві, але є одна проблема - не вистачає грошей.

Волонтер Сергій Кузьміних наочно демонструє, чому подав заявку на участь у проекті Нові лідери. У випадку перемоги всі гроші вкладе у будівництво реабілітаційних центрів для учасників бойових дій та дітей із ДЦП в різних регіонах.

Такі заклади Сергій вже відкрив у рідному Житомирі та в Черкасах. Для закінчення ремонту столичного центру чоловік активно шукає інвесторів.

Читайте: Стань донором — подаруй життя: проект Назарія Тодоріва

На першому поверсі столичного центру Сергія Кузьміних вже кипить робота. Реабілітологи допомагають ветеранам з важкими травмами, фактично заново навчають ходити. Це найкращий стимул для повної соціальної адаптації військовослужбовців до мирного життя.

Сергій Кузьміних — рідний брат колишнього командира 90 аеромобільного батальйону Олега Кузьміних, який кілька місяців перебував у полоні бойовиків. Тож брати як ніхто знають, що потрібно учасникам бойових дій, яких в Україні вже понад 300 тисяч.

Брати Кузьміних допомогли вже понад тисячі поранених бійців, і все за рахунок благодійників. Декого відправили на реабілітацію за кордон, а це дорого – до 10 тисяч євро за людину. Саме так з’явилася ідея розвивати реабілітацію побратимів в Україні.

Нагадуємо, нещодавно вийшов сюжет про Миколу Мединського.

Інші новини

Громадська наглядова рада