фото

Україна-online або сучасний путівник від Лариси Ніцой

31 травня

Лариса Ніцой - одна із учасниць проекту "Нові Лідери", яка пише фантастичні книжки для дітей, а для дорослих хоче створити онлайн-мапу, аби мандрувати Україною було легше і приємніше.

Головна мета

Вона - дитяча письменниця, яка пише казки на злободенні теми і намагається прищепити любов до природи за допомогою своїх персонажей. Але головною метою її казок - є мандри.

Проїжджаючи трасою Київ-Львів більшість людей навіть не знають, що можна проїхати півтора кілометри праворуч і потрапити у неймовірно чудове місце - Українське село.

Таких місць, як Українське село - безліч, але більшість українців не цікавляться або мало знають про них.

Онлайн-мапа

Тому внутрішній туризм не надто розвинений. Змінити цю ситуацію могла б спеціальна онлайн-мапа, яку Лариса Ніцой запропонувала на проекті “Нові лідери.”

Я б створила онлайн-мапу України, на якій були б позначені всі цікаві місця та фестивалі.  

Лариса Ніцой планує укласти календарний план, у якому буде можливість перегляду певного заходу за місцем розташування, а також по даті проведення.

Читайте: Як зробити бізнес успішним: алгоритм від Олесі Василець

На мапі прапорцями будуть відзначені населені пункти, де можна поїсти, залишитись на ніч або побачити цікаві місця. Така онлайн карта полегшить усім життя, вважає Лариса.  

Рейтинг для онлайн-мапи 

Лідер каже, що опція рейтингу на такій онлайн-мапі дала б змогу визначати найпопулярніші маршрути і відповідно стати підказкою для Укравтодору - де варто відремонтувати дороги. Також це непоганий поштовх для розвитку туристичного підприємства.

Рейтингові місця приваблюють бізнес. Тому люди б побачили, що на цю локацію приїжджає багато туристів, і відповідно по дорозі до нього можна побудувати готель або заклад харчування.

Дитяча письменниця багато подорожує і впевнена, що найбільше українцям заважає мандрувати саме страх перед невідомим. Щоб підвищити рівень зацікавленості до внутрішнього туризму, необхідно позначити на мапі усі готелі та кафе з точними цінами.

Проект “Україна-онлайн” подарує українцям бажання відкривати Україну для себе, пізнавати себе і світ навколо.

Нагадуємо, що ведучим другого сезону нових лідерів став Павло Казарін.

Інші новини

Громадська наглядова рада