Сергій Притула

Улюблені фіналісти та емоції Сергія Притули у півфіналі проекту Нові лідери

9 листопада

Тривають прямі ефіри національного телепроекту “Нові лідери”. У випуску від 8 листопада ведучі каналу ICTV Оксана Соколова (Факти тижня. 100 хвилин з Оксаною Соколовою), Павло Казарін (Ранок у великому місті) та Вадим Карп’як (Свобода слова) викликали учасників на жорстку розмову.

Випробування дискусією не пройшли Денис Мінін та Геннадій Друзенко.

Вже у фіналі боротимуться Сергій Замідра, Ольга Матюшина та Максим Бородін.

Ведучий програми Сергій Притула слідкував за тим, щоб лідери ґрунтовно відповіли на питання та доводили свої позиції.

Після ефіру Сергій розповів, чи є лідер за якого він вболіває, чи згоден з вибором глядачів та чий виліт став неочікуваним.

Далі - пряма мова.

- Є лідер, за якого я вболіваю, але не озвучуватиму його ім’я. Всі фіналісти улюблені, тому що за кілька місяців проекту я вже зжився як з усіма, хто тут був, так і з тими, хто покинув нас на попередніх етапах.

- Відверто, великим сюрпризом для мене стало те, що Геннадій Друзенко не вийшов у фінал. Його я чомусь там бачив з високою вірогідністю і результат голосування для мене неочікуваний.

- Сьогодні мене ніхто не розчарував. Моя справа модерувати проекти, а не висловлювати свою суб'єктивну позицію, принаймні, до того моменту, поки проект не закінчився.

Читайте: Підозрював, що будуть репутаційні ризики, але не шкодую, що долучився - Сергій Притула

- Неможливо порівнювати, який проект актуальніший. Справа в тому, що вони настільки всі різнопланові і важливі. Не правильно буде намагатися розмістити їх на одній площині. Ми не можемо говорити про те, що проект мобільного шпиталю є менш важливим, ніж збереження Біличанського лісу, а ліс є важливішим, ніж порятунок від екологічної ситуації в півмільйонному місті.

Нагадаємо, хто у минулому ефірі розчарував Сергія Притулу.

Інші новини

Громадська наглядова рада