Бреус

Я прагнув, щоб після проекту не було соромно дивитись в очі - Сергій Бреус на онлайн конференції

31 жовтня

Ми проводимо онлайн-конференції з вибувшими  учасниками.

30 жовтня відбулась трансляція з юристом Сергієм Бреусом. Він прагне створити хаб безоплатної правової допомоги для пенсіонерів.

У четвертому випуску Сергій Бреус та Олександр Славський покинули проект.

Конференція тривала близько години. За цей час Сергій розповів чи планує зробити з хабу школу, відповідав на питання глядачів, які цікавились чи можна з ним співпрацювати, які подальші перспективи хабу, та кого з лідерів він підтримує.

Під час онлайну Сергій запропонував глядачам ставити питання не тільки щодо проекту, а ще й по субсидіям.

- Користуйтесь унікальною можливістю - проведу для Вас маленький лікбез, - каже Сергій

Чоловік вважає, якщо людина займає посаду, яка фінансується за рахунок державних коштів - треба бути максимально прозорим.

- Найперше, що я зробив, коли мене призначили керівником - поставив прозорі двері у приймальню для громадян, - ділиться Сергій.

Читайте: Емоції після проекту та фаворит - інтерв'ю з Ростиславом Зауральським

На завершення Сергій щиро подякував усім глядачам, що знайшли час подивитися конференцію. Також, зізнався - його задачею було, щоб після участі не соромно було дивитись в очі.

- Один із членів Відбіркового комітету сказав, що ми з іншим учасником програли, тому що в нас не вистачило яскравості і харизми. На мою думку, краще хай не вистачає харизми і яскравості, але вистачає совісті, - каже Сергій.

До слова, оприлюднені результати голосування телеглядачів у проекті "Нові лідери" у четвертому випуску 25.10.18.

Нагадаємо, що у четвертому ефірі у зоні ризику опинилась учасниця проекту Ірина Заславець, яка не отримала достатньої підтримки глядачів.

Інші новини

Громадська наглядова рада