1

Хто пройшов у фінальний етап проекту Нові лідери — ТОП-8

28 червня

50 найкращих лідерів презентували свої ідеї змін у країні Відбірковому комітету та аудиторії.

Учасники нервували, повторювали свої промови, хтось сміявся, а хтось пританцьовував — це все живі емоції наших справжніх лідерів. 

Настав вирішальний момент розказати вам, хто ж пройшов далі у список ТОП-8 лідерів. 

Зацікавили? 

Усі подробиці далі — у нашому матеріалі. 

Знайомтесь, ТОП-8 учасників, які продовжують боротьбу у Національному проекті Нові лідери 2.

Категорія “Економіка” 

Володимир Шматько — міський голова Чорткова. Брав участь у першому сезоні Нових лідерів. На Нові лідери 2 прийшов з програмою економічного розвитку громад за допомогою реформи децентралізації в Україні.

Валерія Іонан — керуючий партнер компанії Quadrate 28, на Нових лідерах презентувала національну консалтинг-зону для підприємців малого та середнього бізнесу, який сприятиме розвитку.

Максим Несміянов — борець за права споживачів, прийшов на проект з метою повернути українським споживачам право на безпечне здійснення покупок, гідну якість товарів та послуг.

Читайте: Нові лідери 2: протокол голосування Відбіркового комітету за ТОП-50

Категорія “Права людини”

Олександр Гатіятуллін — голова правління громадської організації “Україна без тортур”. На проект прийшов з програмою проти катування та жорстокого поводження з людьми у місцях несвободи в Україні. 

Категорія “Соціальний захист”

Олексій Паращенко — засновник благодійного фонду “Сильна нація”, також намагався здобути перемогу у першому сезоні. На другий сезон Олексій прийшов з програмою, яка зробить Україну найспортивнішою країною в Європі за 5 років.

Євген Осипчук — виконавчий директор “Альянс Україна без сиріт”. 18 років працює з безпритульними та дітьми-сиротами.  Його ідея — створити єдину національну базу дітей, які перебувають в інтернатній системі.

Оксана Жолнович — адвокат Ради адвокатів Львівської області. Учасниця першого і другого сезону Нових лідерів. Цьогоріч прийшла на проект з метою запровадити нову концепцію проекту Трудового кодексу та ефективного правового регулювання.

Категорія “Судова система”

Ірина Шиба — директор фундації Dejure, на проект прийшла з метою забезпечення доброчесності та професійності суддів через зміну правил формування і повноважень органів суддівського врядування, відповідальних за призначення, просування по службі та звільнення суддів.

Такий ТОП-8 лідерів сформував Відбірковий комітет. Саме ці ідеї продовжують боротьбу далі у проекті Нові лідери 2.

Інші новини

Громадська наглядова рада