Гергелюк

Гергелюк Володимир

Вік
40
Івано-Франківська
Івано-Франківськ
Біографія

Освіта

1994 р. – закінчив навчання у загальноосвітній школі № 20 міста Івано-Франківська;

1998 р. – закінчив Тернопільську академію народного господарства. Отримав диплом про вищу освіту за спеціальністю «Фінанси та кредит».

Досвід роботи 

1999 - теп. час – приватний підприємець.

Громадська діяльність

2012 р. – почав займатися громадською роботою;

2013 р. – учасник Революції Гідності;

2015 р. – співорганізатор акцій проти вивозу необробленої деревини за межі України;

2017 р. – керівник громадської організації «НАШ ЗАХІД»;

2017 р. – засновник ініціативної групи saveDnister_fromHPP.

Професійні навички 

- досвід управлінської роботи на посаді керівника підприємства;

- управління проектами;

- планування та організація діяльності.

Особисті якості

- Відповідальний, ініціативний, комунікабельний.
- Володію організаторськими здібностями.
- Активно займаюся спортом.
- Веду здоровий спосіб життя.

Знання мов

Вільно володію українською та російською мовами, англійська мова – розмовна, іспанська мова – зі словником.
 

Стратегічні
Ідея змін

Проект «Інвестор для громади»

Програмна мета: реалізація медійного проекту «Інвестор для громади» як механізму підвищення інвестиційної привабливості місцевих громад та України в цілому.

Ідея: презентація місцевих громад на прикладі конкретного інвестиційного проекту.

Ціль: створити алгоритм розкриття інвестиційного потенціалу населених пунктів України.

Завдання: об’єднати у спільній меті активістів, експертів, інвесторів, представників місцевих громад для реалізації конкретного проекту від ідеї до впровадження в життя.

Шляхи реалізації:

- соціальні мережі;

- інвестиційні платформи;

- медіа;

- коворкінг-простори.

Посилання на повну програмну мету кандидата.
 

Охріменко Олександра Антонівна

чт, 05/10/2018 - 16:07

Так терміново потрібні спеціалісти і патріоти 2 в 1!)

Тодоров Василь Іванович

сб, 05/12/2018 - 16:28

Вітаю, друзі! Цей проект гарна нагода познайомитись багатьом активним громадянам України. Вперше в одному місці можна побачити і почути молодих лідерів. Але набагато більше ми зможемо зробити об'єднавшись і володіючи правильними знаннями і світоглядом,
Запрошую всіх на портал світоглядних новин "Народний оглядач", де вже багато років систематизуються і аналізуються прогресивні знання, які допоможуть змінити наше життя на краще. На порталі AR25.ORG кожен знайде цікаві статті, відео, практичні настанови для оновлення себе і свого оточення; кожен зможе знайти друзів і однодумців, з ким легко будувати нову Україну. Хай буде!
https://www.ar25.org/article/centr-startap-kultury-gartlend-i-yogo-pred…

Кобзар Сергей Александрович

нд, 05/13/2018 - 10:53

Бред полный. Дороги должны местные советы строить, на крайняк областные, но не инвестор. Коммунальное хозяйство в Европе - самый занятый сектор. Автор про зарплаты не думал

Рудаков Василь Петрович

У відповідь до від

вт, 05/15/2018 - 15:44

без розстрілучиновників корупціонерів не обійтись.Только пуля бюрократа может отрезвить....... І обов,язкова зміна всього устрою з дико капіталістичного на суспільно общинний лад зі зміною фінансово-банківської ростовщицької системи на систепму радянського чи японського типу. І чим швидше, тим ліпше. Інакше ломежузи хамміти продадуть і нас і нашу землю.

Гергелюк Володимир Іванович

У відповідь до від

пт, 05/18/2018 - 16:10

Моя програмна мета -це реалізація проекту "Інвестор для громади",тобто ми будемо залучати інвестиціі в громади по різним напрямкам.Щодо будівництва доріг ,я переконаний,що головна проблема-це контроль за використанням коштів. якістю виконання робіт та правовоі відповідальності за це.

Шатній Олександр Вікторович

пн, 05/14/2018 - 22:48

Шановні лідери!
Для підкріплення лідерських позицій пропонуємо об'єднання на базі Української Гільдії Активістів http://guild.org.ua/ - незалежного об’єднання активних та суспільно свідомих громадян України, які прагнуть жити у чесній, стабільній, істинно європейській державі і які готові вже сьогодні її будувати своїми діями. Гільдія вже налічує більше 20 організацій і продовжує зростати. https://www.facebook.com/guild.org/

Тіщенко Олександр Олександрович

чт, 05/17/2018 - 11:46

Привіт побратим, колега та учасник проекту. Запрошую тебе ознайомитись зі мною та моєю програмною метою.
Якщо в тебе є готовий план дій, але тобі не вистачає фінансування для його реалізації, то розміщуй усе у створеному мною сервісі ...Я Спонсор!, а я потурбуюся, що до буду надійшли твої Спонсори, меценати, грантодавці та/або інвестори

посилання на мою анкету
https://novilidery.com/lider/tisenko-oleksandr

посилання на мій Facebook
https://www.facebook.com/proproductionkievua

посилання на сервіс ...Я Спонсор!
http://smartresponsor.com/

З Повагою,
Олександр Тіщенко

без палких гасел та обіцянок

Заїка Наталія Олександрівна

чт, 05/17/2018 - 22:19

Чудовий проект. Для Європи і прозорих правил гри. У нас теж буде працювати, але з набагато більшими витратами зусиль. Мій запит - зміна системи, перегляд суспільного контракту, можливість участі суспільства у побудові держави не через майдан, а через нові створені суспільні механізми. Я хочу реальних змін, звільнення корумпованих злочинців, прозорих правил бізнесу та податкової системи, дієвої держави, підконтрольної народу.

Гергелюк Володимир Іванович

У відповідь до від

пн, 05/21/2018 - 09:16

Доброго дня.Запит на зміну та відповідальність корупціонерів є завжди,але чомусь після виборів вони знову приходять до влади.Я переконаний,щоб зламати цю систему в першу чергу необхідно дати правову оцінку всім,хто цю систему вибудував .

Любарський Сергій Станіславович

пт, 05/18/2018 - 02:59

людино добра згадай швейцарію коли держава давала кожно му 10 000 а вони почухали репу і відмовилися . Все тому що поняли дали стільки а заберуть в десятки більше так же працюе і інвестиція дав стільки а забрав свое і зверху прибуток... думать надо чим і з чого отдавать

Кобзар Сергей Александрович

нд, 05/20/2018 - 06:33

Громада не нужны инвесторы. Громада, а именно горсовета и сельсоветам, нужно, чтобы у них в наличии были свои деньги. Проект отстой.

Гергелюк Володимир Іванович

У відповідь до від

ср, 05/23/2018 - 10:46

Доброго дня.Свої кошти якраз громади мають отримувати від створених підприємств,нових робочих місць у вигляді сплати податків у місцевий бюджет.Це плата за оренду земельної ділянки,податок з фізичних осіб(ПДФО) та інші.Чим більше підприємств ,тобто інвесторів залучать,тим більше матимуть коштів для свого розвитку.

Кравчук Дмитрий викторович

пт, 06/01/2018 - 12:02

а где польза для народа? Для тех кто не знает что происходит на местах, поясню как работает громада. Есть сельсовет с его колективом, и вокруг этого сельсовета-село, в селе есть люди и организации, власть над сельсоветом имеют самые богатые организации (я знаю что по закону это не так, но по факту это именно так) Лично в моем сельсовете депутаты-директоры местных предприятий. И что получается в рамках этого проекта. Директор одного из предприятий задумл какую то штуку но то ли у него нету денег на реализацию, то ли он просто не хочет выделять эти деньги, он в лице депутата-представителья громады, обращается к инвесторам, те глядя на то что бизнес идет естественно ему помогут, а народ как был ущемлен так и останется... Короче говоря-данный проект поможет богаты продолжать богатеть и не терять не свои бизнесы ни кормушки

Якщо хочеш поставити запитання Лідеру   зареєструйся   увійди

Громадська наглядова рада